Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (54)

plakát

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005) 

Za scénu s "Priori Incantatem" dávám hvězdičku navíc. ... Jinak ani 157 minut nestačí na celistvé převedení výborné knihy na filmové plátno.

plakát

Nebeští jezdci (1968) 

Akorát že kniha byla mnohem lepší a také příběhově zajímavější :-/ ... Nicméně chápu to nadšení od diváků, kteří nejsou ovlivněni předlohou.

plakát

jOBS (2013) 

Zatímco knihu jsem doslova hltal a moc si ji užíval, u filmu jsem se nemohl dočkat závěrečných titulků a konce. Je to škoda, ale tento jOBS do světa díru prostě neudělá.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Channing Tatum skvěle zvládá to, co například Bruce Willis ve Smrtonosné pasti, či Harrison Ford v Air Force One. A spolu s Jamiem Foxxem jsou skvělá a zábavná dvojka. Trochu mi vadilo to americké vlastenectví nebo to, že se záporák trefí zrovna do hodinek. I ten úřad prezidenta si tam kluci přehazují jako horký brambor. ... Jinak ale příjemný, oddechový film, kterému dám o hvězdičku více, protože 68% podle mě neodpovídá.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Supermanovi netrvá dlouho obletět planetu, ale přesto si dává pozor, aby se svým sokem sváděl bitvu jen v ulicích Manhattanu. Alespoň se mohou tvůrci vyřádit. ... Jinak velmi příjemný film. Cavillovi role perfektně sedne a i zbylé obsazení (až snad na Amy Adams) se mi líbilo. Mimochodem Morpheus nám trochu přibral :D... Bojím se ale, že příští počin Zacka Snydera, tedy Batman vs. Superman, už bude průšvih.

plakát

Seulpeumboda deo seulpeun iyagi (2009) 

Ke Korejským dramatům už většinou usedám s tím, že jeden z hlavní dvojice možná bude mít rakovinu a v závěru zemře. Zvláštní ale, že kolem stejného hlavního motivu dokáží v této zemi vždy vystavět originální a úžasný příběh. I v tomto případě jsem se moc pěkně bavil, oblíbil si hlavní hrdiny a přál jim šťastný konec. To se bohužel nestalo, ale ze závěru jsem rozhodně zklamán nebyl. Něco takového jsem totiž opravdu nečekal.

plakát

Rivalové (2013) 

Srdce (nejen) formulového fanouška zaplesá. ... Shrňme si to - Výborný režisér, výborný scénář, výborný skladatel a naprosto úžasný a silný příběh z prostředí F1. Pokud mám jít někdy do kina, pak právě na něco takového. Filmy jako Apollo 13, Čistá duše, Těžká váha, Duel Frost/Nixon jsou pro Rona Howarda skvělou vizitkou. Ovšem Rushem mě Pan Režisér dostal nejvíce. Po skončení projekce jsem měl nutkání vstát a aplaudovat. Pár historických chyb bych určitě našel, ale celkový dojem to nijak nekazí a v mé TOP 10 budou Rivalové velmi vysoko. ... P.S.: Prosil bych oscara minimálně za režii, scénář, hudbu, zvuk a Daniela Brühla.

plakát

Zázračný běžec (1997) 

Jared je bezesporu skvělý herec (nejen), mám ho velmi rád. Toto sportovní drama s prvky dokumentu pro mne bylo příjemným překvapením, a když o běhu, tak já si tam tu jednu hvězdičku navíc přidám. Steva Prefontaina jsem do zhlédnutí filmu neznal. Ostatně stejně jako historii značky NIKE =D ... "Takhle to tedy bylo"?, "To jako vážně"? =D ... Ještě, že jsem si zrovna koupil "adidasky" =D

plakát

Dogani (2011) 

Nádherný korejský film o odporném korejském případu.

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Tohle už bohužel není ten anglický gentleman, o kterém zpívá Karel Gott.