Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (3)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Jestli je někdo, kdo tuto žlutou rodinku nemiluje je šílený. Marge, Homer, Lisa, Bart a Maggie jsou již 23 let součástí animovaného prvenství. Jediná věc, která mě dost mrzí, že novější série upadají na kvalitě, ale stejně nemají konkurenci..

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Co se týče hereckého obsazení, fantazie. Výborně vybraná dvojka, která se skvěle doplňuje, Dean - arogantní, pro rodinu udělá cokoliv, ačkoliv je vázán přísahou, že ochrání svého malého bratra. Vždy má nějaké vtipné připomínky, skvělý příklad staršího bratra. Sam - v prvních seriích se do toho dostával, ale později se s tou rolí smířil a ukázal, že dokáže být pořádně drsný, nemohl připustit, že lovení je pro něho, chtěl žít normální život, ale osud spjatý s jeho rodinou ho dostal na toto rozcestí. Celkové hodnocení seriálu je spíše specifické, první serie jsou dosti protažené, někdy až zbytečně přehnané, ale prostě podle mě novodobé Akta X.

Dexter

Dexter (2006)

Superpsychomorbidní ošklivárna, která se vám zaryje pod kůži a jentak nepustí..charakter Dextera je prostě nadmírumilující, ten kdo si ho neoblíbí zřejmně toleruje to svinstvo, za které zlouni pykají. Seriál, kde hodnoušci honící zlouny mají mezi svými řadami toho největšího chlíváka, který zabíjí své za něco k čemuž byli stvořeni, k vraždě. Vrah zabíjí vraha, pak je tu cosi jakýsi Harryho Kodex, který hlavní postavě vymezil pravidla jak přežít a koho muže zabít a koho naopak musí hladově přehlížet i přes jeho touhu mu zabodnout nuž do těla a poté ho v rozřezaných pytlech hodit ze své lodičky Slife of Life do krásných průzračných vod Miamského pobřeží. Onen kodex stejně poruší, když mu jdou po hlavě hladoví psi v podobě drsného afroameričana jménem Doakes, seržant Doakes, který odhalí jeho skrytou tvář a místo aby s tím šel na veřejnost mu jde po krku sám, což ho stojí holý život. První řada na mě působí cosi bezakčním dojmem, ale všechny tyto nedostatky, pro mě tedy jsou nahrazovány Dexterovými obětmi, kteří končí na dně moře omílající překrásné Miamské krajiny. Tedy shrnutí, první řada, né moc akce, občas nějaká ta ruka se objeví v parku na lavičce, kde jí nechal připravenou morbidní uchylský Dexterův bratříček vrah s chlaďákem atd atd. Přes to se mě tento seriál nepustil a již teď nedůtchlivě očekávám příval 8.řady, finální!