Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Pohádka

Oblíbené seriály (9)

Přátelé

Přátelé (1994)

Nejlepší serál všech dob!!! Nikdy mě neomrzí...nenucená forma...hlubší problémy vždy v rovnováze s vtipem...6 seriálových přátel vybráno dokonale...i ostatní vedlejší role: především Mike, pan a paní Gellerovi, David a samozřejmě Janice. Není lepšího relaxu než u tohoto filmu...nenutí vás přemýšlet..jen vás rozesměje..I když jsem každý díl viděla nejmíň desetkrát, tak mě vždycky pobaví, protože vidím detaily, které jsem dříve neviděla a které jsou humorné:D

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Přiznávám se, že jsem se začala na Bratrstvo dívat kvůli Davidu Schwimmerovi, ale první díl mě totálně dostal a seriál už mě nepustil. Škoda, že byl tak krátký. Každý díl jiný, v každém díle se díváme na válku jinak, z jiného úhlu pohledu, sledujeme jinou postavu. Výborně natočený, krásná kamera, hudba, scény, výborné obsazení. Jeden z nejlepších seriálů všech dob. A na závěr: David Schwimmer v naprosto kontrastní roli oproti Rossovi Gellarovi a zahrál ji na výbornou.

Řekni, kdo tě zabil

Řekni, kdo tě zabil (2007)

Šílený, bláznivý, rozkošný a okouzlující. Tato přídavná jména přesně vystihují velice netradiční seriál Pushing Daisies. Potěší především milovníky filmů Tima Burtona, kteří hledají mezi seriály opravdový skvost. Pushing Daisies je neuvěřitelně šíleně krásný seriál, který svou atmosférou bude lahodit nejednomu diváckému oku a Lee Pace (Ned) nadchne nejedno dívčí srdce. Doporučuji všem ke zhlédnutí jako odpočinek od každodenních drsných a realistických kriminálek.