Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (66)

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Dvě neuvěřitelně nesympatická herecká dřeva v hlavních rolích bohužel potopila tento jinak zajímavý projekt s milionem úžasných nápadů...

plakát

Hecho en México (2012) 

Hudebně dokumentární mozaika o duši současného Mexika. Ze začátku to má strašný tempo, jednotlivé klipy na sebe výborně navazují, režisér a střihač odvádí skvělou práci! Film je rozdělen do několika "uměleckých" oddílů, ale je to spíš jakási umělá dramaturgie. V závěru už si tvůrci nakládají víc než by museli (Nana Guadalupe) a film už trochu nudí, škoda. Jinak parádní hudební jízda!

plakát

Ptákodemie: Děs a hrůza (2010) 

Ani, asi je to nejhorší film jaký jsem kdy viděl. Díky skupinovému promítání a vynikajícím titulkům od týmu Trololo(diky!) se vsak změnil ve slušnou zábavu. A především - vyndej ho!

plakát

Monsieur Chocolat (2016) 

Ale jó, pěkný momenty tam byly.. Když zapomenu na ta už nesnesitelná klišé jako "Eiffelovka v záběru - pusťte harmoniku"..

plakát

Muž z Vysokého zámku (2015) (seriál) 

Ach jo. Vynikající předloha, prachy od Amazonu na kvalitní výpravu..a takovej šmejd! Pět dílů jsem čekal jestli se teda něco začne dít, a nezačlo. Postavy čekají, významně koukají, jezdí sem a tam, potkávají se, ale smysl žádný. Šlendriánská práce (pravděpodobně celé armády) scénáristů mne nakonec tak vytočila, že to vzdávám a i přes určitou líbivost a atraktivitu námětu končím.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

1.série-100% To nejlepší z quality TV- ve filmech nevídaná hloubka postav, skvělí herci a neuvěřitelně hutná atmosféra Louisiany. 2.série-70% Opět řádná temnota, tentokrát ale rozptýlená mezi příliš postav. Zápletka je v první půli příliš složitá, ale na konci naopak zjistíme, že byla nejjednodušší na světě. Vince Vaughn vynikající.