Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (79)

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

film stojí a padá na příběhu kolem Evy Green. Ostatní příběhy mi přišly jako dost zbytečné vsuvky, které mohly být i vynechané. Myslím si, že film těží hlavně z prvního dílu a bohužel jeho úspěchu ani vzdáleně nedosáhl. Tento film potvrzuje pravidlo jednou a dost. Škoda. Potenciál by byl.

plakát

Kluci nepláčou (1999) 

Tento film stojí na silném příběhu a ne ještě silnějším hereckém výkonu. Byla jsem nadšená. Nevěděla jsem jestli o hlavní postavě mluvit jako o ní, nebo o něm. Natolik mistrně to Hilary Swank zahrála. Fakt skvělý film. Jedinou výtkou jsou pro mě trošku pomalejší pasáže, které mohly být trošku kratší. Ale na celkovém dojmu z filmu to nic nezměnilo.

plakát

Koleje osudu (2013) 

Tenhle film naprosto čerpá z příběhu. Velmi silné téma, co zapůsobí. Osobně mi přijde, že natočení mohlo být o něco lepší a dalo by se z toho vytěžit i více. Proto "jen" 3 hvězdy.

plakát

Philomena (2013) 

Příjemný film o hledání syna starší dámou, ve které se stále perou věci jako láska a předsudky dané výchovou a dospíváním. Moc se mi to líbilo. Film plynul příjemnou rychlostí, ale nenudil. To jsem velmi ocenila. A Judi Dench zahrála starší, pomalu senilnějící babičku skvěle. Hodnotím čtyřmi hvězdičkami.

plakát

Vrah mezi námi (1931) 

Nadherny film o tom co se spolecnosti udela lidska paranoia.

plakát

Blízko od sebe (2013) 

Trochu jsem v tom viděla svoji rodinu :-). Mě tenhle film přišel perfektní. Herecký výkon Meryl Streep a i Julie Roberts byl skvělý. Ostatní také nezaháleli. Asi bych si ale víc užila divadelní představení. Na film se místy příběh malinko vlekl. Ale jinak super.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Příběh, který by byl prakticky ničím bez skvělých hereckých výkonů. Matthew McConaughey mě překvapil. V pár filmech jsem už viděla jeho herecké schopnosti, ale tohle bylo skvělé. Že je Jared Leto skvělý herec vím už dávno tak to nechám bez komentáře. Myslím, že z námětu se dal vytěžit o něco lepší příběh, ale i tak kvalitní podívaná.

plakát

12 let v řetězech (2013) 

Tak tohle nebyl klasický Steve McQueen. Bohužel. Jeho art filmy fakt můžu. Nicméně 12 years a slave je skvělý snímek i tak. Michael Fassbender má už i konečně zaslouženou nominaci na Oskary. Nicméně se bojím, že nasazení tohoto snímku v době, kdy lidé mají v hlavě stále ještě Nespoutaného Djanga byla chyba. Vím, že to je jiný žánr, ale srovnání se neubráním. Přišlo mi to místama trošku vleklé. Proto jen 4 hvězdy. Byla bych radši, kdyby se Steve vrátil ke svému původnímu stylu, i když chápu, že jeho nedocenění u filmů Hlad a Stud ho od toho odrazují.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

3 hodiny naprosto úžasného filmu plného vtipu i nějaké té hlubší myšlenky. Musím říct, že mě tento film velice mile překvapil. A už nevím co dodat k Leovi. Vše již bylo řečeno. On je prostě pan herec a NEZKLAME!

plakát

Plán útěku (2013) 

Překvapivě dobrý a úspěšný film. Skvěle jsem se bavila a i když Stallone dost riskuje tou rychlostí nových filmů, já si na ně pokaždé velmi ráda zajdu a dostanu vždy to, co od nich očekávám. V tomto případě i něco více.