Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Kdo říká, že tento projekt někomu přerostl přes hlavu ... No mám na to jiný názor, opět skvělá práce Christopra Nolana, nejlepší film za poslední dobu. Jeden z nejlepších vůbec. Poprali se s tím skvěle. Ta spousta zvartů tomu jen přidávala na atmosféře. Když začly hrát v určitých momentech ty chorály Zimmera běhal mě až mráz po zádech.

plakát

Matrix (1999) 

Nejlepší díl z celé trilogie, pak už to má bohůžel klesající tendenci. Nejvíc se mě líbil nezapomenutelný výcvik Nea a následné bitvy s agenty, skvěle natočený trhák, podnícený na dobu, v které byl natočen převratnými efekty. Kdo si po shlédnutí filmu neřekl, že bych se dal na nějaké bojové umění? :D

plakát

Trestná lavice (2005) 

Vtipem sršící komedie v čele s Adamem Sandlerem v závěsu s dalšími herci. U této vězeňské komedie se asi nelze dívat na nějaký děj, i když ten na vězeňskou komedii tohoto typu není zase tak hrozný, ale spíše na komediální kousky. Například moji oblíbenou postavu z tohoto filmu Svitovského, který kvůli brutalitě dozorce v jeho cele oplácí stejným dílem dozorci jeho chování. Pro někoho asi né moc humorné, já jsem měl úsměv od ucha k uchu :o Že jsem škodolibý? Jo nejspíš trošku ano :D

plakát

Sociální síť (2010) 

Jelikož teď facebook hýbe světem a pro mě jako informatika je toto celkem přitažlivé téma, rozhodl jsem zkouknout The Social Network s tím, že jsem nevěděl co od toho čekat. Říkal jsem si, co by v tomhle filmu asi tak mělo být, čím by měl být tak zajímavým kromě obrosvkého magnetu a lákadel lidí jménem facebook? Překvapil mě zajímavý příběh a David Finsher to pojal, jak jsme u něho zvyklí správně. Celý film jsem se bavil, vtáhlo mě to do děje, vůbec mě nevadilo extrémně rychle brebtání hlavního hrdiny (asi jsem zvyklý z gilmorek :D) a jsem rád, že jsem se o Facebooku tímto způsobem zase něco dozvěděl.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Jo to už neskutečně mnoho dílů, který začal, když jsem ještě neuměl číst a psát, když se na něho podívám dnes vždy dostanu, co chcu. Hommer na hrad :D

plakát

Krok za krokem (1991) (seriál) 

Pamatuju jsi to jako dětí, vždy jsem to měl rád a za pár roků se od tohoto faktu nezměnilo nic. Děti většinou něco vyvedou, snaží se to zakrýt a Rodiče ho pokárají a řeknou, že to se dělat nemá. Nuda? Ne! Já se na Step by step nedívám, kvůli výchovné stránce, ale kvůli toho jakým stylem to je podáno. Jo Kouďák je Kouďák ;)

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Jelikož jsem ve věku, kdy "úkolem" většiny mojich vrstevníků je chodit po discotékách, chlastat, ničit cozí majetek, a frajeřit s tím, kdo měl více holek a kolik jich vy víte co :D jsem rád že vznikl tento seriál. Seriál o tom, že to jde i bez drog, bez chlastu a cigaret. Chtěl bych jsi vyzkoušet mít aspoň týden matku jako je Lorelay, možná by mě hráblo, možná bych byl spokojen, nicméně bych asi neodpovídal tak střelhbitě jako Rory, kterou jsem si zamiloval. Odpočinkový seriál, u kterého se vždycky pobavím :)

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Tenhle film o jihokoreské válce skoro pravidelně sledoval táta, a já se od něho asi naštěstí nakazil :D Ale tento filů a seriálů trošku liší. Po jeho konci nebrečíme, ale smějeme se. Každý díl tohoto seriálu si udržuje velkou dávku humoru a vtipu, těžko říct kde na to pořád chodí, ale Frank Barns, Hawkey Pierce a jeho kolega perlí a perlí. Film, který poukazuje na obsurditu války, alespoň na mě tak zapůsobil, válku vlastně zesměšňuje. Skvělý seriál.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Ať už jsem unavený po treningu, nebo na treining právě jdu třeba se špatnou náladou, stačí shlédnout jeden díl přátelů a nálada je zase tam, kde by měla být :) Nestalo se, že bych se u nějakého dílu opravdu nebavil a některé díly ještě převyšovali komediální kvalitu už tak kvalitních "normálních" dílů přátel. Právě kvůli tomuto seriálu je mou oblíbenou herečkou Jennifer Anniston, která umí zahrát nejen v komediálním seriálu a o svých výkonech mě přesvědčila třeba ve snímku Zkus mě rozesmát. No a samozdřejmě Matt Leblanc alias Joey, který ze sebe umí udělat tak dokonalého idiota, že občas pochybuju jestli takový opravdu není i v realném životě :D Jeden z mojich nejoblíbenějších seriálů vůbec.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Stačil mě vidět jeden díl a věděl jsem, že na toto si v telce vždycky počkám, no a když mě to v telce zkončilo, všechno jsem postahoval. Zajímavé případy, u kterých jsi vůbec nejsem jist, jeslti jsou pravdivé, ale co nazbyt, když mě pobaví. Navíc starý morous, který co druhé slovo řekne nějakou hlášku tomuto seriálu dodává třešničku na dortu. Ani jeden z dílu všech serii neztrácí na kvalitě a díly na sebe tak nějak rozumně navazujou.