Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (425)

plakát

To Catch a Killer (2023) 

Že začátku hutná atmosféra. Ke konci možná trochu průměrné, ale jako celek dobře fungující a nenudící.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Tak žádný zázrak, hodně jednoduchý děj, ale vzhledem k tomu co předcházelo dokončení filmu nedopadl tak špatně. Příště stačí vidět jednou a dost 😁. 50%.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Už dlouho jsem z kina neodcházel s pocitem, že jsem právě viděl něco výjimečného. Dnes však ano. Jistě, i v tomto případě by se našly nedostatky. Minimálně ke konci se možná skutečně až moc spěchalo a některé postavy se nepředvedly tak moc jak by člověk čekal, přesto se jedná o výjimečné i když ne dokonalé dílo.

plakát

American Horror Story - 1984 (2019) (série) 

Poslední roky se jede na vlně osmdesátek a tady se v tom pokračuje. Dle komentářů jsem čekal něco daleko horšího. Je pravda, že zhruba v polovině se zdá děj dost překombinovaný a místy až trochu nepřehledný, nicméně tvůrci poté zaberou a celkový výsledek je velmi uspokojivý. Především nenudilo a to ani na chvíli a to je hlavní.

plakát

Mavka: Strážkyně lesa (2022) 

Mavka sice nepřináší vyloženě nic nového, trošku je znát i inspirace jinde, ale celkově se jedná o moc povedenou pohádku se slušným vizuálem, pěknou hudbou a celkově příjemnou rodinnou podívanou. 70%.

plakát

Stvořitel (2023) 

Tak nějak mi dle komentářů přijde, že naši čecháčci si zase myslí, že jsou něčím nadřazení a vlastně tahle ubohost je pod jejich úroveň.  Ano, myšlenkově to není extra hluboký film, ale to nejdůležitější s sebou nese a měl by vést k zamyšlení. Ani nechápu kritiku některých herců. Vizuální stránka slušná. Rozhodně hodnocení někoho pod průměrem není objektivní.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Herecké výkony téměř bezchybné. Bylo tam pár úseku, kdy jsem se začínal nudit, ale to asi vzhledem k délce filmu a možná až zbytečně moc obsáhlým dialogům nelze filmu vyčítat. Rozhodně o třídu lepší než Barbie 😁.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Hodně nostalgie, bez ní o hvězdu méně. Lepší než jsem čekal a troufám si říct nedoceněné.