Reklama

Reklama

American Horror Story - 1984

(série)
Trailer 2
USA, 2019, 7 h 7 min (Minutáž: 41–60 min)

Kamera:

Gavin Kelly

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Emma Roberts, Gus Kenworthy, Billie Lourd, Leslie Grossman, Cody Fern, Angelica Ross, John Carroll Lynch, DeRon Horton, Matthew Morrison, Orla Brady (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Je leto roku 1984 a vo večerných hodinách sa uprostred Los Angeles odohráva lekcia aerobiku. Na tejto hodine sa po prvý krát stretávajú aktéri tohto príbehu. Aerobiková fanatička Montana (Billie Lourd), atléti Chet (Gus Kenworthy) a Ray (DeRon Horton), ambiciózny herec Xavier (Cody Fern) a Brooke (Emma Roberts), ktorá sa do LA prisťahovala len nedávno, takže sa snaží zapadnúť. Po tréningu sa partia rozhodne, že je treba vyskúšať niečo nové, a preto si zvolia kemp Redwood ako miesto, kde strávia leto ako vychovávatelia. Tento kemp je známy tým, že sa tu v roku 1970 odohral brutálny masaker. Teraz, o 14 rokov neskôr, sa jedna z preživších Margaret Booth (Leslie Grossman) rozhodla kemp znovu otvoriť. Krátko po príchode noví táborníci zisťujú, že v Redwoode nie je všetko v poriadku a čoskoro opäť potečie krv. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (57)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní série, od AHS se nedá čekat typický slasher. Série je brutální, má momenty překvapení i dobré nápady. Naopak se najdou ale i špatné díly, které vše zbytečně sráží. Další seriál či film, kterému návrat do osmdesátých let vyloženě sedí. Doba měla něco do sebe a já se v dnešní době novodobým zpracováním osmdesátých let rád vracím zpět. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplne chápem, že táto sezóna AHS je s láskou a nostalgiou hlboko v srdci venovaná všetkým mládežníckym hororovým filmom 80. rokov, a celé je to schválne preštylizované v duchu tejto pocty. No asi som ich dosť nevidela a nemilovala, keď mi tentoraz postačia 3* (priznávam bez mučenia, ľúbila som iba Voskové múzeum 1 a 2). Vyvražďovačky boli dlhé a únavné, zvyšok pomerne prekombinovaný, ale teda oukej. 1984 nebude patriť medzi moje srdcovky, už sa teším, čo mi prinesie Double Feature. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, která by rozhodně neměla reprezentovat seriál AHS, protože je tak stupidní, nucená a nudná, až nechápu, do čeho se to pustili. Nezajímavé, zamotané, zdlouhavé a ke konci už mě ani nezajímalo, co se bude dále dít. Pořád dokola stejný příběh v každém díle, postavy umíraly a znovu oživovaly a zakončení ani nemohlo být větší klišé. Hovadina na entou a série bez nápadu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná retro séria. Atmosféra 80.rokov dokonalá, rovnako tak kostýmy, účesy a všetko s tým spojené. Po nejakej 5 časti to stráca čaro a hororová stránka tiež nieje bohvie aká, ale i tak si to udržalo vysoké hodnotenie. Veľmi to pripomína skvelý a môj obľúbený seriál Dead of Summer. Skoro úplný kopirák. Tábor pri vode, hororová stránka, plottwisty. Ale predsa len Dead of Summer sa mi zdalo prepracovanejšie a uveriteľnejšie. V oboch seriáloch sa vyskytovali síce duchovia našich zomrelých postáv, ale aj tak. Chýbal mi tu Evan Peters, ktorý sa hádam prvý krát neukázal v celej sérií. Hudobná stránka skvelá, retro hudba je super a musím pochváliť aj intro na ktorom si očividne dali záležať. Takže American Horor Story dopozeraný a ostáva len čakať, koľko sérií nám ešte tvorcovia naservírujú. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší tři hvězdy. Průběh děje mi chvílemi moc neseděl, herečky mi často lezly na nervy a nebyl tam takový feeling, jako u těch lepších řad. Příběh celkem předvídatelný a pokud chtěl být fádní vyvražďovačka, povedlo se. Dost mi chybělo již klasické propojení s jinými sériemi a absence oblíbených hvězd. Místo toho má ale 1984 jeden z nejlepších konců, což aspoň vyzdvihuje celý koncept, ale k vyššímu hodnocení mu nepomůže. ()

Galerie (156)

Zajímavosti (40)

  • Když dává dozorce Klíčníkovi léky, nechá u dveří otevřené dvířka. Když ale Klíčník opouští svou celu, tak jsou zavřená. (Duoscop)
  • Když Xavier (Cody Fern) vyleze z trouby, tak za sebou nezavře dvířka. Při odchodu z jídelny se ale dívá na svůj odraz a dvířka jsou zavřené. (Duoscop)

Reklama

Reklama