Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Copak to nikdo nechape, ze to fakt udelali a tohle byla jedina cesta jak to rict svetu aniz by je nezavreli?

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Pokud je pravda ze pri poslouchani hudby mozek produkuje opioidy a navazuje tak pocity podobne sexu, tak jsem prave zazil 2 hodinovy orgasmus....kolosalni, jedinecne, dechberouci. Kdo si chce uzit, bezte do kina.

plakát

Predestination (2014) 

Naprostý unikát mezi filmy s cestováním v čase. 4 hvězdy za nevymáčknutí všeho, co se dalo. Obvykle u takovýchto filmů zůstávám i několik dní po shlédnutí v šoku, bohužel však Spierigové nechali diváka dýchat.

plakát

Zmizelá (2014) 

Naprosto fantastická podívaná dosahující stejných kvalit Fincherova kultovního Sedm. Affleck i Pike zamotají vaše hlavy v prvních minutách a nenechají vás chladnými do posledního okamžiku. Kombinace vyšperkovaného scénáře a hudby, která chvílemi navozuje atmosféru psycha, si zaslouží alespoň nominaci na jednu z filmových cen. Rozhodně shlédnu znova.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Pro mě nejlepší film nového desetiletí. Na sci-fi chodím jen kvůli efektům, ale tak dokonale propracovaný příběh, který je ještě lépe natočený, jsem dlouho na filmových plátnech neviděl. Scéna "vylodění" na francouzské pláži nekladla meze dokonalým deatilům. Herecký výkon na vrchol se drápajícího Toma Cruise byl obdivuhodný. Dokážu si představit jak roztomilá Emily Blunt porodí pár malých Cruisíků:-) Za mě 6 *.

plakát

Mystérium sexu (2013) (seriál) 

Po sedmém díle měním hodnocení. Směr, kterým se seriál vydal naprosto předčil má očekávání. Má ovšem výhodu, že za samotnou Lizzy Caplan, dá člověk z kraje 4 hvězdy :-)

plakát

Helix (2014) (seriál) 

3 díly jednouše boží! Konec seriálu zklamáním. Měním hodnocení z 5 na 3*

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

+ nápad + vizuální efekty + hudba - typická americká slátanina, chyběl jen polibek na konci

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Po návštěvě první premiéry vůbec si nemohu odpustit trošku si zarecenzovat. Začnu asi jedinou věcí, která mi na filmu vadila, a která způsobila, že jsem filmu dal 4/5. Za poslední dva roky většina scénaristů velkofilmů přišla nejspíše o rozum. Ve filmu jsme totiž viděli nespočetné množství vtipů(15-25), které film zbytečně nadlehčovali a dělali z něj něco, co opravdu není. Je snad někde v žánru napsána komedie nebo pohádka? Není! Knížka sama o sobě pohádkou je, ale PJ připravoval publikum na kultovní velkofilm, tak proč nedal do filmu dvě tři vtipné scénky, které by film lehce okořenili? Zlehčovat Glumovu schizofrenii a dělat si srandu z jeho vzhledu, když v LOTRu působí jako odstrašující přiklad toho, co vám může prsten udělat, bylo opravdu "nevhodné". Pána prstenů jsem viděl asi osmkrát a nikdy mě bavit nepřestane, ale opakovaný vtip není vtipem. Co se týče věcí ostatních nevidím nikde žádnou větší chybu. Porovnávat film s LOTRem by byla velká chyba. Film od první chvíle natáhne diváka do děje a pak ho ani na chvíli nepustí. Těším se na další díly a věřím, že budou stát za to.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Sci-fi jak má bejt. Dokonalej nápad. Svět, kde nejsou peníze, je opravdu fascinující.