Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (178)

plakát

Vlastníci (2019) 

Jak ze života. Člověku se chce neskutečně smát a v ten samý moment i brečet. Naprosto dokonalé komedi-drama. Klobouček dolů a už se těším, až to uvidím podruhé.

plakát

Národní třída (2019) 

Asi nejsem cílová skupina diváků. Tak nějak nevím co film chtěl sdělit. Život na sídlišti, toť asi vše. A i když to autor předlohy i režisér odmítli, myslím, že film opravdu ukazuje rozdělení společnosti. Nejhorší je, že v traileru bylo už předem prakticky všechno...

plakát

Příběh služebnice - Den porodu (2017) (epizoda) odpad!

První díl byl odpad, ale nejsem prvoplánový a dal jsem seriálu šanci druhým dílem. Seriál nezklamal, nálepku ODPAD si zaslouží ještě víc! Ani druhý díl mi neumožnil ztotožnění nebo nějaké fandění naprosto nesympatické hlavní hrdince. Nemůžu pochopit jak může mít tento seriál takové hodnocení?! Lidi, kam se ztratila kritická část vaší mysli?!?! Probuďte se!

plakát

Příběh služebnice - Offred (2017) (epizoda) odpad!

Nebudu opakovat co vyjádřil dole @slovan.mma - naprosto vystihl mé pocity. Seriál naprostá ztráta času. Což se mi za 20 let koukání na seriály ještě nestalo.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) 

Hvězdička za čerty. Zbytek odpad.

plakát

Přání smrti (2018) 

Vůbec nechápu, proč všichni dávají tak nízké hodnocení. Proč tenhle film srovnávat se 40 let starou předlohou?! Je to sice remake, ale lidi, zkuste na předlohu zapomenout a koukejte na film úplně čerstvýma očima. Bruce si zahrál v parádním béčkovém filmu. Od začátku je jisté co se stane, jaký bude děj a jak film skončí. Ale komu to vadí? Film má spád, je skvěle natočený a Bruce se v roli doktora skvěle od začátku vyvíjí z pacifisty do pomalu milovníka zbraní. Za mě prostě film, který nezklame a člověk od něj dostane přesně co očekává. Lidi, proberte se! Začněte hodnotit podle toho co se vám líbí a ne podle toho, co na váš názor řeknou ostatní.

plakát

Hologram pro krále (2016) 

Kniha byl neskutečný zážitek. Byla napsána velmi depresivně, prakticky žádné zábavné momenty, jak je vylíčeno ve filmu. V knize vůbec nejde o střed odlišných kultur, jedná se o nedůležitou součást příběhu. Film se vůbec nevěnuje tomu hlavnímu o čem je kniha - přenášení výroby z původních míst (v tomto případě Amerika) do Asie a prostě levných krajin. V knize se tomuto tématu věnuje opravdu hodně prostoru, ve filmu prakticky nic. Scénárista vůbec nepochopil, že hlavní hrdina je vlastně jen průvodce příběhem a vůbec nejde o to co v SA zažívá. Doporučuji všem přečíst knihu. Jak si vlastně někdo může dovolit hodnotit film aniž by četl předlohu? Většina komentářů je úplně mimo realitu a myslí si, že jde o odlišnosti kultur... Konec opět měkký (stejně jako u The Circle) a prostě Hollywoodský. Ještě aby se někdy scénáristi drželi předlohy, že?

plakát

Bajkeři (2017) 

Lidi, co blázníte s tím hrozným hodnocením? To ze sebe všichni děláte takové filmové fajnšmekry, že ničemu co nedosahuje kvalit Přeletu nad kukaččím hnízdem nebo Útěku z věznice Shawshank hned dáváte odpad? Už nejste schopní se v kině prostě uvolnit a bavit? Jak je možné, že se celé kino smíchy válelo po zemi od začátku do konce a najednou tak nízké hodnocení? Že by byli všichni takoví pozéři a báli se vyjádřit skutečný pocit z filmu aby před ostatními neklesli? Tenhle film je naprosto skvělá lehká letní komedie protkaná hláškou za hláškou. Ano, někdy se vtipy a scény pohybují za hranicí trapnosti, ale celkově ve filmu fungují skvěle. Postava Vojtěcha Machuly jako "gaye" z nutnosti je naprosto skvěle vymyšlená. Co jinak popíše dnešní svět youtuberů, než tohle? U scén s Matonohou a Suchánkem jsem se pokaždé úplně neuvěřitelně řezal smíchy! Jo, konec pohádkový, což může hodně škarohlídům vadit, ale proč u lehké komedie vlastně ne... Za mě skvělý film na zasmání, pobavení a naprosté vypnutí.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Oproti knize vážně slabota. A ten absolutně změněný konec? Vůbec nemluvit...

plakát

Ochránci (2017) odpad!

Ještě že se mi nepodařilo jít na ruskou verzi Avengers do kina! Ach, ta úleva! Nadával bych si za vyhozené peníze. Shrňme si to: příběh - žádný, dějová linka - žádná, dialogy - otřesné a nenavazující (Rusové jsou podle všeho telepati), kamera - co to jako bylo?!, efekty - jediné ušly (ale jak už někdo popsal, po chvilce se omrzelo zpomalování a podobně). Celkově propadák a totální odpad. Někdo napsal, že se jedná o Béčko a co tedy čekat. Tenhle film nesahá Béčkovým ani po kotníky. Dle mého je tak o dvě kategorie níže. Nikdy více!