Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Mysteriózní

Recenze (6)

plakát

Dotek zla (1958) 

Vyborny film...skvely Welles...a jak vtipne komentoval Superpero...Janet Leigh ma fakt smulu na motely. Ted alespon prezila 🙂. Drobnou roli mela Marlene Dietrichova...jako prostitutce ji to seklo.

plakát

Občan Kane (1941) 

Po dlouhe dobe jsem se na film podivala...a libil se mi vice nez pred 40 lety. Cim jsem starsi, tim vice ocenuji "stare" filmy. A tento je brilantni, predevsim byl na svou dobu nesmirne novatorsky...vzdyt se psal rok 1941. Jen dovetek...pred nedavnem jsem se divala na Wellesuv Dotek zla, myslim, ze z roku 1957...a tam byl skvely.

plakát

Bůh masakru (2011) 

Mně se tato hra (jen je prostě zfilmovaná) moc líbí. Mám ráda gradaci vztahových problémů (samozřejmě to bylo xkrát zfilmováno). Všichni 4 herci byli skvělí, nemá smysl říkat, že ten byl lepší nebo horší. Obávám se, že je to o nás. Že takto se chováme i my. A po vyspání se zase budeme chovat jak je po nás žádáno? Dávám 5 hvězd.

plakát

Pokání (2007) 

Skvělý film...nevím proč, ale trochu mi to připomíná Tarkovského. Opravdu nevím proč, je to tak nějak pocitově.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Já jsem četla knihu...podle mého názoru famózní...a jak už to bývá, filmové ztvárnění mě zklamalo. Ale průšvihové to nebylo. Jestlipak natočí i 101letého staříka? Už se těším na reprezentanty Severní Koreje :)