Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené seriály (10)

Osudová láska Jany Eyrové

Osudová láska Jany Eyrové (2006)

Nejlepší zpracování všech dob. Excelentní výkony obou hlavních představitelů. Nezvykle často se usmívající Rochester (pouze v JEJÍ přítomnosti), nezvykle půvabná Jane. Ale zamilovaní lidé se usmívají, ze zamilovaných vyzařuje krása. Film je nově plný vášně a sexuálního napětí. A vůbec to není na škodu. Spíše naopak. Jane Eyre si tak našla i nové příznivce, kteří ji dříve neznali. Děkujeme scénáristce a režisérce za trochu jiné pojetí, které zaujalo. Vše je umocněno skvělou hudbou, která film provází.

Dr. House

Dr. House (2004)

Že je Dr. House cynický, sarkastický, namyšlený, hrubý a nesnesitelný? Stejně je to sympaťák.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

I když ho dávají pořád dokola, když mám čas, vždycky se ráda podívám a zasměju se.

Profesionálové

Profesionálové (1977)

Koukala jsem "zamlada", koukám se i teď. A pořád mě to baví.

Hercule Poirot

Hercule Poirot (1989)

Od Agathy Christie, jsem četla snad vše co bylo u nás k sehnání. Když je čas přečtu každou její knihu na jeden zátah. Její příběhy nenudí, nejsou předvídatelné. Poirot je můj oblíbený detektiv. Seriálová a později i filmová zpracování s Davidem Suchetem jsou to nejlepší co vzniklo. On je ten pravý Poirot, přesně tak jsem si ho představovala. A i když tohoto detektiva ztvránili už dřív významí umělci (Ustinov, Finney) na Davida nemají.

Vraždy v Midsomeru

Vraždy v Midsomeru (1997)

Miluji anglické detektivky a miluji anglický venkov, a i když v okolí Midsomeru je životu nebezpečno, stejně bych tam ráda bydlela. No co, i kdyby na mne jednou přišla řada, aspoň mám jistotu, že Barnaby toho hajzla, co mi to udělal dostane:)

Ztraceni ve vesmíru

Ztraceni ve vesmíru (2018)

Ze začátku jsem byla dost skeptická, protože já a sci-fi..., ale přeci jen tam hraje Toby Stephens, tak jsem si řekla, že to zkusím. Po prvních dvou epizodách jsem to chtěla vzdát, ale řekla jsem si, že vydržím aspoň první sérii. Po nějaké době už jsem byla zvědavá, co bude dál, tak jsem si stáhla i druhou,  a to už mě to začalo bavit, takže nakonec jsem to dala celé. Asi velkou roli hrálo i obsazení, protože rodinka byla hodně sympatická, až na matku, která mi moc nesedla. Mrs. Smith sice mrcha, ale rozhodně upoutala pozornost, Don West k nim také pěkně pasoval. Bylo zajímavé pozorovat jak se během doby všechny postavy vyvíjely a co jsem četla, i mezi herci se utvořilo pevné pouto. No, určitě bych se nechtěla v blízkosti Robinsonových někdy ocitnout, protože ti se z jednoho průseru vyhrabali a už je čekal nový, ale jsem ráda, že jsem se na ně vydržela dívat až do konce. Nakonec mě tento seriál opravdu příjemně překvapil.