Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (48)

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Po úvodní CGI scéně jsem si řekl: no ty krávo, to bude super!!!Bohužel hlavní mexická hrdinka je tak hrozná herečka, že to sráží celý film. Celkově má příběh jednu viditelnou trhlinu, která nedává vůbec smysl a člověk si pak říká, jak je možné, že to tvůrce nenapadlo, že to lidem dojde?! Jinak záporák bomba, ochránkyně také, Linda průměr a Arnolda lze hodnotit velmi těžko. je ve filmu vcelku tak 45 min z toho půlku digitálně, ale je asi společně se záporákem jediný, co vám budou připomínat T1 a T2. Výsledek není špatný, ale nemějte velké naděje. 70/100

plakát

matka! (2017) 

Film budete buď obdivovat za jeho skryté pointy nebo nenávidět, jak Vám film nedává smysl. Mě samotnému chvíli trvalo, než jsem si vše spojil dohromady. Film určit zaslouží pochvalu, za odvahu, ale když Vám vše dojde, zjistíte, že tato témata byla zfilmována už 100x. PS: Před návštěvou filmu nutno nastudovat bibli!!!

plakát

Annabelle 2: Zrození zla (2017) 

Oproti prvnímu díle znatelně lepší. Zajímavé prostředí, dobré herecké výkony a několik povedených scén. Dojem z filmu mi kazili pouze lidé z úterní předpremiéry v letním karlínském kině, kteří si očividně nepřišli užít film.Hodnocení by jinak bylo asi i vyšší.

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Po prvních 15 minutách na Kubě jsem byl nadšený, vše připomínalo první díly. Jenže, pak se vše zvrtne v totální akční nářez, který sice funguje, ale s rychle a zběsile to nemá nic společného a to hlavně závěr v Rusku. Když už začne být téma ve filmu vážné, tak se vše zazdí nějakou hláškou, která Vás okamžitě vytáhne z akčního filmu ke komedii. Asi bych více ocenil návrat ke kořenům a nesnažil se z filmu o autech dělat až moc přehnanou akční jízdu...téměř bez aut...

plakát

Kruhy (2017) 

Nepochopím,jak někdo může dát pět hvězd...Film, který totálně ničí původní 2 kruhy...Příběh je totálně mimo a scénář je neskutečně ohraný, jako z každého druhého hororu...z celkové stopáže 102 minut se 80 nic neděje a to si nedělám srandu!!!A to nejhorší je, že se Samara za celý film ukáže 2x a to asi na 30 sekund!!!!Jedna hvězda za atmosferickou hudbu a ozvučení a za posledních cca 15 minut, kde se začne aspoň něco málo dít. Role Johnnyho Galeckiho, který oproti teorii velkého třesku působí vcelku temně je také docela povedená.

plakát

Psí poslání (2017) 

Film, který se v kině často nevidí...Dojemný,vtipný a nečekaně i dobrý dabing. I když je pravda, že film až moc tlačí na dojetí, což také dopadlo tak, že po skončení filmu nebyla snad ani jedna žena, která by neměla v ruce kapesník:-). Pokud Vás odradilo jít na film, kvůli údajnému týrání psů při natáčení, stačí si najít údajné skandální video, kterému se jen vysmějete, protože kvůli minutovému videu, kde se jen pes bojí skočit do vody a na 2 vteřiny se potopí, aby pro něj ihned skočili, aby ho vytáhli??!!

plakát

Rozpolcený (2016) 

Neskutečný návrat Shaymalana!!! Po pomalejším rozjezdu Vás McAvoy zcela pohltí...Pokud by někdo měl být kandidát na oscara, tak právě on...Perfektní propojení dvou příběhů a atmosféra na konci je zničující....Třešničkou na dortu je závěrečná scéna v bistru, kde mi naskočila husí kůže (ovšem je nutné znát jeden starší Shaymalanův film ) :-)

plakát

Mělčiny (2016) 

Po dlouhé době se objevil "zvířecí horor", který stojí za to. Výborně budované napětí a skvělý hudební doprovod. Digitální žralok je těžko k rozeznání od skutečného...Jediné co sráží jednu hvězdu až přehnané chování žraloka (inteligence) a závěrečné finále, které skončí tak rychle, jako začne a usmrcení žraloka Vám přijde spíš komické...

plakát

Čarodějnice (2015) 

Absolutně nechápu zdejší hodnocení. Jediné co stojí ve filmu za zmínku je hudba a závěrečných 5 min. Celý film je jen o modlení, modlení, hádkách, modlení a trochu modlení. Čarodejnice má ve filmu tak malý prostor, že během sledování ztratíte absolutně náladu a když už přijde něco "děsivého", ani to s váma nehne. Pokud čekáte hororový zážitek, tak se obloukem vyhněte!!! Pokud chcete vidět náboženské drama, tak vzhůru do kina...

plakát

Polednice (2016) 

Film nelze v žádném případě nazvat hororem. Název Polednice je celkem zavádějící, protože inspirace Erbenovou verzí je více než vzdálená. Jde hlavně velmi povedené psychologické drama s několika vcelku povedenými lekačkami. Co musím vyzdvihnout je hudba, ze které mi párkrát naskočila husí kůže. Závěr je spíše zklamání a až přehnaně urychlený, že si řeknete, že blbější konec snad nemohl být. Přesto jsem odcházel nadšený, že i Češi dokáží natočit silně atmosferický film. PS: Několika sekundový záběr na smyšlené "monstrum polednice" stojí opravdu za to!!!!