Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Rodinný

Recenze (59)

plakát

Rango (2011) 

Jedním aspektem u mě Rango překonal všechny dosud viděné animáky - nikoliv animací, nikoliv propracovaným příběhem, ale jednoznačně stylem humoru. A právě styl humoru je důvodem, proč bych tenhle snímek nepouštěl menším dětem. Vysvětlovat jim, co znamená zvětšená prostata a proč jeden z protagonistů pozvedá prst v gumové rukavici je dost složitá záležitost a divák přeci nechce trávit většinu stopáže vysvětlováním. Absolutní hodnocení!

plakát

Román pro muže (2010) 

Za normálních okolností Donutila docela můžu. V tomto filmu mi však jeho výkon vůbec nesedl. A nejen jeho výkon, celý film prostě není můj šálek čaje. Pokusy o trapný humor, trapný striptýz, trapný a zbytečný film.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Jeden z nejlepších filmů české polistopadové kinematografie. Děkuji tvůrcům za skvělý zážitek!

plakát

Co je doma, to se počítá, pánové... (1980) 

Skvělí čeští herci v jedné z nejblbějších a nejtrapnějších "komedií" o české malosti a ubohosti v dobách socialismu. Přiznám se, že pronudit se až k závěrečným titulkům mi dalo docela práci.

plakát

2Bobule (2009) 

Ubylo záběrů na vinice, přibyl poměrně toporný herec Krampol, kterého zrovna nemusím, stejně jako jeho filmovou manželku Švandovou, děj nebyl opravdu nic extra, ale známe daleko horší české filmy, že paní Poledňáková, že pane Troško?

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Kubrickovy filmy mám velmi rád, těšil jsem se proto i na tento snímek. Bohužel se musím přiznat, že jsem tohle dílo nepochopil, přišlo mi dlouhé a nudné. Snad ještě nikdy jsem při sledování filmu neměl tak silné nutkání sáhnout po ovladači a přetáčet obraz dopředu, abych se dostal k nějakému ději.

plakát

Přejezd Cassandra (1976) 

Vynikající vlakové drama s atmosférou, která by se místy skutečně dala krájet. Herecké výkony, zlověstné záběry starého mostu - jednoznačně film, který stojí za to vidět.

plakát

2012 (2009) 

Americký katastrofický film se všemi jeho trapnými klišé, plný pitomoučkých akčních scén, u kterých jeden neví, má-li se nad jejich nesmyslností smát nebo se prostě zvednout a dojít si mezitím na záchod. Nebýt tahle hrůza natahovaná na dvě a půl hodiny, bývalo by to bylo lepší.

plakát

Život brouka (1998) 

Vcelku průměrný animák, který potěší zejména dětského diváka. Pixar stvořil rozhodně lepší kousky než je tento.