Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

No, myslím, že sedmička je ještě akčnější než akční. Jestli jste si mysleli, že přehnanější scény než v šestce už nikde neuvidíte, to jste ještě netušili, s čím přijde sedmička. Padající budovy, létající auta.. Kdo neviděl, neuvěří. Chvílemi jsem se musela smát, že to snad nemůžou tvůrci myslet vážně. Ale.. Mně se to stejně líbilo. A bavilo mě to. Uznávám, že kdyby to nebylo Rychle a zběsile, ale jakýkoliv jiný film, dostal by ode mě maximálně tři hvězdičky. Závěrečné rozloučení s Paulem se mi líbilo, ten chlap k téhle sérii patřil a rozhodně si to zasloužil. Bez něj už Rychle a zběsile nebude to, co doteď.

plakát

Castle na zabití (2009) (seriál) 

Tenhle seriál prostě miluju. Vážně. Už ani nevím, kolikrát jsem ho viděla, protože mě přestalo bavit to počítat. Když zkouknu všechny v češtině dostupné díly, začnu od začátku. A tak pořád dokola. Na tomhle seriálu mě baví úplně všechno. Castle v podání Nathana Filliona je prostě boží, to snad ani nejde říct jinak. Miluju jeho vtípky a neustálé slovní přestřelky nejen s Beckettovou, ale i s Ryanem a Espositem, s Alexis a Martou, vlastně se všemi, protože se strefuje do každého. Doteď se mi stává, že si všimnu něčeho, co mi při předchozím kolečku uniklo, o to víc mě to baví. V seriálu snad není postava, kterou bych neměla ráda. Ale abych byla spravedlivá, Castle není bezchybná kriminálka, je v něm spousta chyb a nelogičností v ději, mnohdy i v dost zásadních věcech, ale.. Skvěle zahrané postavy a všudypřítomný humor, to je to, co z tohohle seriálu dělá moji srdcovku. Takže se budu dál skvěle bavit u toho, jak Kate v botách na vysokých podpatcích honí padouchy a v patách je jí její amatérský parťák s nápisem writer na neprůstřelné vestě.. :)

plakát

Tři bratři (2014) 

No já nevím, tohle se podle mě vážně moc nepovedlo. Našroubovat dohromady několik pohádek a spojit je povídáním vypravěče? Někde by to možná fungovat mohlo, tohle ale bohužel není ten případ. Nuda přišla asi po deseti minutách, zoufalství ve chvíli, kdy se poprvé objevil vlk. Nezachránily to ani písničky, na které jsem spoléhala – ba naopak bylo na můj vkus přepísničkováno. Takže proč dvě hvězdičky? Jedna za originalitu, protože ta se Třem bratrům v českém pohádkovém rybníčku nedá upřít, druhá za Kluse a Dyka. Tak.

plakát

Kohout na víně (2011) 

Nekoukám se na německé filmy, vlastně ani nevím proč. Kohout na víně? Co je to za název. No nic, zkusíme to. A.. Wau. Není nic lepší než filmové překvapení, které nečekáte. Tím je pro mě Kohout na víně. Nejsem odborník, abych hodnotila, jak dobře byl film natočený. Jsem normální divák, kterého prostě dostala ta malá holka. Henry se ze dne na den stane otcem malé Magdeleny a podle toho to tak vypadá. Šití pyžama z jeho oblečení, vyhořelá kuchyň, vtipné dialogy, k tomu skvělá hudba. Člověk prostě sedí, dvě hodiny kouká na film a usmívá se, aniž by si to uvědomoval. To si prostě zaslouží pět hvězdiček, no ne?

plakát

Let's Dance All In (2014) 

Let´s Dance #5. Pro mě nejhorší díl ze všech. Tak nějak jsem si zvykla, že mezi tancem ve filmech nechybí nějaká ta romantika, více méně to v předchozích dílech fungovalo, ale tady mi to spíš lezlo na nervy. Možná jsem měla špatný den, ale romantická linka mi přišla naprosto otřesná, ke vší smůle to nezachránil ani tanec, o kterém to hlavně celé je. Skoro dvě hodiny jsem čekala velkolepé finále a.. Nic. No, snad nebude další díl.

plakát

Noc v Roxbury (1998) 

Pro někoho nehorázná blbost, pro někoho geniální komedie. Hlásím se k té druhé partě, i když chápu tu první. Prostě Noc v Roxbury je taková blbost, až je to vlastně geniální. Tenhle filmek se stal součástí mého pubertálního dětství a ještě dneska se na něj ráda čas od času podívám. Má to úplně jednoduchý děj, ale ty hlášky! Na těch to stojí. „Šaháš mi na zadek? – Ne! – A chtěl bys? – Ne! Měl bych?" Připočtěte k tomu přiblblé výrazy Douga a Steva plus super soundtrack a jsou to jasné čtyři hvězdičky.