Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Babadook (2014) 

Naprosto originalni snimek. Bala jsem se od zacatku do konce, a rozhodne to pro me nebylo nejake cliché. Bylo to dost strasidelne, jste celou dobu napjati, protoze nevite, co prijde. A konec mi taky prisel hodne zajimavy. Doporucuji.

plakát

Angelika (2013) 

Mno, pokud jdete na Angeliku s tím, že nesnášíte romantické francouzské remaiky, historickou Francii a vůbec Angeliku samotnou, tak je dost dobře možné, že se vám tento film líbit nebude. Stejně tak pokud budete celou dobu porovnávat s původní verzí, tak vás můžu ujistit, že budete chtít co nejdříve zmizet. Angelika vám přijde ošklivější, méně noblesní, Nicolas moc hubený, prostě každá nesrovnalost dá další body dolů. Pokud srovnávat nebudete a zkusíte si film užít takový jaký je, věřím, že se vám bude líbit mnohem víc. I já jsem po první scéně chtěla odejít, ale nakonec jsem zjistila, že film je prostě jiný, a co víc mnohem realističtější. Michèle Mercier, polehávající v kožešinách, vlasy krásně umyté, i když žije v podsvětí...brzy vám doje, že to asi nebylo moc reálné. Tahle nová Angelika je špinavá, a má černé vlasy - pro mě mnohem víc uvěřitelné. A s prominutím, nevím, jestli to byli pánové, kdo psali, že Gérard Lanvin není přitažlivý, ale pro mě je přitažlivý víc než dost. Dávám 4, abych pozvedla procenta, protože takhle hrozné hodnocení si tenhle film rozhodně nezaslouží.

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Roberta jsem si jako upíra nebo Cedrica Diggoriho moc neoblíbila. Nicméně po tomto filmu mohu s jistotou říci, že je skvělej! Pořád má stejný číro, pořád se občas kouká, jak tydýt (neboli jako upír, kterýmu ulítly včely), ale hraje fantasticky! Ve scéně, kdy přijde domů a záchvat zuřivosti se přemění ve vášeň….jo přejete si být na místě Emilie…Celej film trochu místy natahujete nebo se rozplýváte, a když je na konci všechno najednou v pořádku, cejtíte, že se něco musí stát! Že by spadl asteroid, jak Emilie avizovala na první schůzce? Něco se prostě musí stát! A pak se to stane…

plakát

Bitevní loď (2012) 

Efekty dobrý. Tímhle by mohl můj komentář skončit. Tak samozřejmě: mimozemšťané napadnou zemi. Jsou samozřejmě hodný. Ale lidi jsou zlý. Mimozemšťané mají výborné lodě. Ale hrstka hrdinů, jedna Rihanna (btw. výborná změna), a kupa starých páprdů, 60 let stará loď=mužíci z vesmíru nemaj šanci! A když zborbardujou ten kopec, tak všichni zlý umřou – VŠICHNI – až na těch pár hodných SAMOZŘEJMĚ. Ty tři hvězdy jsem dala jen za to, že…..efekty byly dobrý.

plakát

V Bruggách (2008) 

Dokonalej film! Colin Farrell je v něm naprosto úžasnej! Miluju jeho irskej přízvuk, kterýmu bych bez titulků ani za mák nerozuměla, a miluju to, jak se chová jako malý rozverný chlapec. Naprosto úchvatné, skvěle zahrané! „Mad Eye Moody“ a jeho tvář po sjetí se kokainem a neustále „fakující Voldemort“ (ano, jsem fanynkou Harryho Pottera) tomu dodávají tu správnou šťávu a naprosto odzbrojující anglicko-irský humor! Tenhle film nemá chybu a ten konec představující očistec je vážně….no….mazec

plakát

Vejdi do prázdna (2009) 

Jestli jsem si chtěla někdy vyrvat oči, utrhnout uši a vymazat vzpomínky? Ano! Po zhlédnutí tohoto filmu. 3 hodiny koukání na kopulující Japonce, na řvoucí děti, rozmasakrovaný rodiče a hypnotizující neskutečně dlouhé obrazce, to je i na mě opravdu hodně. Mít nápad a udělat něco originálního je sice fajn, ale natočit něco naprosto nechutného a šíleného, je věc jiná. Děkuji, ale Gaspar Noé už nikdy!!

plakát

Černá labuť (2010) 

Co můžeme čekat od Darrena Aronofskyho? Rozhodně ne nudnou podívanou, otřepané dialogy a zážitek vcelku průměrný. V jeho případě si můžete být vždy jisti, že budete z kina odcházet minimálně s rozporuplnými pocity. A to i v tomto případě, odehrávajícím se v baletním prostředí, které už samo o sobě je tak trochu „zvláštní“. Natalie Portman je skvělá, takže jí můžete věřit naprosto všechno a tak trochu si říkáte, jestli není psychicky labilní i v reálném životě. Stejně tak Barbara Hershey, hrající její matku, je naprosto, hmm, řekněme okouzlující?:) Alespoň svým způsobem. Některé scény jsou až možná trošku přehnané, nicméně celkový zážitek je nepopsatelný a hudba z Čajkovského Labutího jezera vám bude v uších hrát ještě pěkně dlouho.