Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Tohle me vážně bavilo :) superhrdinové trochu jinak,melo to potencial a myslím že naplno naplnilo (aspon mé ano ) očekávání. Občas mě už trošku otravovaly ty neustálé vulgarismy..ale dá se to omluvit protže to tam nějak tak "pasuje" :) *britský dialekt *sympatické obsazení *našlápnuté hudební podkreslení za mě 90%

plakát

Motomyši z Marsu (1993) (seriál) 

Nostalgie, nostalgie..jako malá jsem snila o tom že mě myšáci doprovází do školy a ochranují mě od ošklivých spolužáku :D

plakát

Merlin (2008) (seriál) 

Ač bych si seriál nepustila přímo s zaměrem "pustit si Merlina" ale jako výplň mezi "něčím" je to velice příjemná věc . Vážně mě to baví :)

plakát

Město žen (2009) (seriál) 

(Po 1. sezoně) Příjemná oddechovka,vtipná,milá, neurazí. Christa Miller okouzlující. Budu sledovat dál co z čtyřicítky která se snaží "vrátit" mládí vyteží. :)

plakát

Ztracený svět (1999) (seriál) 

Seriál velice vzdálen od předlohy, slátanina možnýho, nemožnýho a naprosto divnýho.Ale prazdninová zábava, jo to byla :) Následně i poškolní zvuková kulisa při čekání na něco dalšího, následujici den ve škole jsme si s holkama ve třídě hrali na takový pseudoroleplay.(nižší ročníky zakl.školy:)) Hvězdička za sexy hrdinky,hvězdička za uberstylový domeček v koruně stromu a poslendí hvězdička za nostalgii.

plakát

Repo: Genetická opera! (2008) 

Roztomilá,hezká podívána. Ochudit ji o "Seventheen"(a nejlépé o Alex Vega uplně) tak se mi určitě bude líbit mnohem více. Pro mě nejsilnější člankem zůstanou bratři Largo kteří mě naprosto okouzlili. Hlas Anthony Heada a Sarah Brightman (kterou asi ani nestojí zminovat).Terrence Zdunich který se stal idolem spousty goth/metal/emo/whatever slečen, je šarmantní určitě talntovany ale tim to prozatím končí. Pobavilo, doted' si ještě pouštím některé vybrané písničky.

plakát

Rybí policie (1992) (seriál) 

Yaay! Po letech hledání (cca 7let)Jsem to našla. Jediný co jsem si pamatovala byla Angela a scéna kdy ji ta druhá rybí slečna roztrháva tričko aby vyhrála soutež krásy. A podle toho se hledá opravdu težce:D Tak tedy po nedávnem schlednutí několika dílu na YT jsem byla až vyděšená na co jsme se to jako malá koukala (za to minus hvezdičku ) Hezká animace, originální nápady, dvě hezoučké rybice, šarmantní detektiv... Škoda že je to pryč .(

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Od filmu jsem čekala bud' totální comicsový béčko (který mám moc ráda) nebo moderní komedii (který nemám nijak extra ráda). Film nezklamal..celou dobu přepadává z "comicsová béčkovina" do "moderní komedie pro mladé" tam a zpět, tam a zpět. Spousta úžasných scén, co se grafiky "comicsovo/videoherních"scén týče, lepe to dopadnout snad ani nemohlo. Za mne "nutno vidět".

plakát

Pancéřová holka (1995) 

Jak již většina řekla je to " Pošahanost nejtěžšího kalibru.". Ale i přes to si to své příznivce určitě najde (mezi ně patřím i já). Lori Petty a její "rozkošný" hlásek přesně vystihoval mojí představu o Tank Girl když jsem jí kdysi "četla" avšak představa celkově o TG byla jiná. Věřím že pod režii někoho zkušenějšího by to bylo výborné post-apo zpracování comicsu . I přes to že Rachel Talalay má dnes na kontě dlouhou řádku TV seriálu ..a povětšinou úspěšných, tak faktem zůstavá že Tank Girl byl jeden z prvních počinů. Super soundtrack + Naomi jako bruneta + roztomilý Trhači + trocha nadhledu a nadsázky ...a myslím že se z toho dá udělat zábavný film na deštivé odpoledne . PS: já ho zbožnuju a často tvoří zvukovou kulisu k kreslení a podobným činostem.:)

plakát

Dívka odjinud (2010) (seriál) 

Tak edy po shlednutí celé první řady, si myslim že nevyužili naplno potenciál seriálu a trošku to pohřbili.Ale snad se to ještě "vyhrabe" v druhe serii, jestli bude. :) // ale nechám 3 hvězdičky protože až na Bo, se mi libi postavy. a seriál má užasnou atmosféru,prostředí,nápad,postavy a blá blá blá...Ale to všechno pohřbívá zápletkami,chováním hlavní hrdinky a naprosto typickým (což pohřbívá i spoustu fantasy knížek) "Včera jsem nevěděla co jsem jak to ovladat,nikdo me nemel rád, nikdo o mě nevěděl ale dnes jsem naprosto nepostradatelná, všichni si žádají mojí pomoc a já vše rozlousknu."Takže 50/50 rozhodně budu sledovat dál co se z toho vyklube, protože atmosféra mě naprosto uchvátila .