Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (96)

plakát

Mumie (2017) 

je to divný, ale celé trvání filmu je mi hlavní záporné postavy líto co udělala špatnýho, že ji všichni jenom honili a mučily. řek bych, že smrt dýkou nebo jedem byla u faraonů brána celkem jako přirozená smrt (já bych na to použil palácovou stráž, k čemu jinému by asi tak byli). její nevlastní bratr by se stejně faraonem nikdy nestal, když se tak nějak množili v kruhu rodinném. a po zbytek filmu ji jenom naháněli, týrali a mučili. že se potom nasrala no kdo by se s její mocí po tom všem utrpení nenasral. a stejně před tomem cruisem poklekla a on ji blbec zabil.

plakát

Bílá královna - Cena moci (2013) (epizoda) 

jako je to dobrý seriál a tak, ale když vlastní matka podezírá svého syna, že je bastard, protože se mezi lidmi šušká, že měla poměr s lučištníkem, tak mi to přijde trochu divný.

plakát

Srážka s láskou (2019) 

mohl by tady někdo proboha napsat co mu tam přišlo vtipného. ta hvězdička je za Charlize Theron.

plakát

Upgrade (2018) 

no, možná by se mi to líbilo víc, ale když na tohle téma se poslední dobou točí tolik filmů, že i u sebelepšího filmu člověk usíná nudou.no tak strach z robotů upadl, pak přišel strach z toho jak nám máti příroda oplatí jak s ní zacházíme teď přichází strach z elektroniky. co bude dál?

plakát

The Mandalorian - Kapitola 4: Útočiště (2019) (epizoda) 

no jo, jako celkem dobrý, ale jak sem tak pochopil tak hlavní hrdina má být nějaký excelentní zabiják a zatím ho v každé epizodě něco zruší nebo mu někdo musí pomoct . v jedničce ho zbilo nějaký tvor ve dvojce mu musel pomoct stařík a pak prcek ve trojce celá parta ve čtyrce gina carano. ne že bych měl něco proti gině jen ten mando mi nepřijde jako nejlepší nájemný lovec jak mi to scénář podsouvá. nad scénářem nemá smysl uvažovat.

plakát

Marie, královna skotská (2018) 

Nejsem rasista, ale holywood se ze všech sil snaží tento můj nedostatek napravit.

plakát

Hlava 22 (2019) (seriál) 

když jsem se díval, tak mi to přišlo smutný a ten humor mi tam přišel značně nepatřičný. a pak jsem na to přišel. oni tam sice humor dali ale jaksi zapomněli na ironii, kterou je prosycena celá kniha a většina humorných scén právě že vychází z té někdy až sarkastické ironie.prostě jako kdyby natočily švejka bez švejka. prostě humor by zůstal, ale to co dělá švejka švejkem by tam nebylo. né že by yossarian byl švejkem. švejk je hlupák, yossarian je rozumný chlap který se rozhodl, že bude žít věčně nebo aspoň při pokusu o dosažení téhle mety zemře.

plakát

Dredd (2012) 

amíci vymysleli komiks a britové ukázali jak ho v dnešní době ztvárnit do filmové podoby.