Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Borci z Blue Mountain State (2010) (seriál) 

Základem pro prvotřídní zábavu je před spuštěním vypnout mozek. Pak si můžete pořádně vychutnat tento, svým způsobem, sci-fi seriál ukazující nám neexistující prostředí vysokých škol v USA. Já se bavil královsky při prvním zhlédnutí a stejně jsem se bavil i při zhlédnutí pátém. No a samozřejmě bezkonkurenčním favoritem je kapitán týmu, jediný a jedinečný (doslova), Kevin ''Thad'' Castle.

plakát

Svět podle Prota (2001) 

Nakonec Prot svého přítele zachránil, alespoň jeho schránku. Neuvěřitelně silný a hluboký film. Tak jako v Pulp Fictionu lítá jedna hláška za druhou, tak tento film nám přinesl také spoustu hlášek, životních mouder, nad kterými by se mělo opravdu přemýšlet. Bez mrknutí oka 100%.

plakát

Sedm statečných (1998) (seriál) odpad!

Nemůžu se oprostit od porovnání s filmem. Mám dojem, že bez geniálního filmu by to u mě bylo mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale film existuje, viděl jsem jej a nemůžu jej přehlížet.

plakát

Thanks, Smokey! (2011) 

Jedna hvězdička za příběh a nápad. Dvě a půl hvězdy za holky a jedna a půl hvězdy za smrtící soundtrack.

plakát

Agentky D.E.B.S. (2004) 

Odpad, není o čem, ale za určité scény s Jordanou aspoň tu jednu hvězdičku dát prostě musím.

plakát

Ve jménu otce (1993) 

Stačily by mi jen dva prsty, abych dokázal spočítat filmy, které mě neuvěřitelně vtáhly do děje. Cítil jsem společně s hlavním hrdinou všechen ten vztek, bezmoc, prázdno, zoufalství a ke konci i naději. Neuvěřitelně silný příběh s jako vždy fenomenálním Daniel Day-Lewisem. Je to zcela výjimečné dílo, které si ale už nejspíše nikdy znovu nepustím. Nerad bych tu směsici negativních emocí prožil znovu.

plakát

Max Payne (2008) odpad!

Pro mě osobně jde o největší zklamání s ohledem na očekávání. Max Payne mě provázel celé počítačové dětství a oni z něj udělají ,,tohle''? Takový potenciál to mělo!!!

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Podle mých výpočtů měla runway v závěrečné scéně minimálně 37km, což je o 22km více, než má nejdelší runway na světě, což musíte uznat, je boží! Když upustím od absurdna, tak mě to dokázalo maximálně vtáhnout do děje a za tu chemii mezi herci a to poslání zkrátka nemůžu jinak, než dát pět hvězd.

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Dávám odpad za to, protože to byl opravdu odpad, ale on to byl záměr, takže svým způsobem jde o skvělé dílo!

plakát

Hon (2012) 

...ta bezmoc!