Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (688)

havLord 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě něco zcela jiného ------ jde o to, že se odpálí polehčující okolnost. A neviděl jsem to sám, tzn. že jsem neměl vůli se nad těmi "hovadinami" rozčilovat. Tak to by vysvětlovalo, proč já se bavil pážecky, zatímco ostatní evidentně trpěli jak tuři ... a nemám v plánu zjišťovat, jestli by pro mě ten film měl nějakou hodnotu i teď, za střízliva. V tu chvíli jsem se zplna hrdla smál, takže 85%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Režisérské duo Friedberg/Seltzer jsou specialisté na parodie a jejich styl mně velmi sedí. I tentokrát s kulometnou kadencí chrlí jeden vtip za druhým a ušetřen nezůstane žádný z posledních hitů - odnese to např. 10 000 B.C., a to hned v samotném úvodu, a pak už to jde ráz naráz, celebrita ne-celebrita a tvůrci se trefují do jejich nemožných hvězdných manýrů hodně hustě. Amy Winehouse, Justin Timberlake, Indiana Jones a tajemství křišťálové lebky, Jessica Simpson, Muzikál ze střední, Hanna Montana, Hulk, Iron Man, Batman, Čipmánci, Beowulf, Tahle země není pro starý, Juno, Letopisy Narnie a princ Kaspian, Superbad, Twister....a tak bych mohl pokračovat donekonečna, to slíznou jak nikdy a upřímně jim to přeji. protože jsem se nad tou směsicí dokonalých, trefných, hrubozrnných i nechutných a trapných gagů bavil. Můžu prohlásit, že šílená režisérská dvojka Seltzer/Friedberg u mě opět naplno zabodovala. A tím pádem se pro mě stávají králi parodie. ()

Reklama

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som tri paródie dua Friedberg/Seltzer a všetky (STRAŠNÁ HALUZ, VEĽKOFILM, TOTO JE SPARTA!) mali niečo spoločné. Minimálny rozpočet (čo u komornej melodrámy nevadí, ale u paródie áno, nakoľko väčšina paródií stojí nielen, ale aj na vizuálnych vtipoch), také lacné herecké obsadenie, že prípadné cameo Hulka Hogana by bolo na Oscara, nezmyselné sústredenie na bizarné postavičky a scenár, ktorý v skutočnosti len pozostáva z narýchlo pozliepaných slávnych scén zo snímok za posledné tri-štyri roky. Toto kedysi až tak rozšírené nebolo. Kedysi záležalo na scenári, postavách a dialógoch - nech to znie akokoľvek neuveriteľne. Dnes sa to len pozliepa z okopírovaných scén z hororov, drám a trilerov a akože to je hotové. Nie je pridané nič vlastné. Ide z toho amaterizmus hrubého zrna a nie je to zábavné; nemám nič proti záchodovým bláznivým komédiám, ale toto bolo proste iba nechutné. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Teenagerská paródia na mnohé známe, komerčne úspešné kino hity. Postrehol som tam parafrázy scén, či zapojenie niektorých postáv z filmov Noc v múzeu, High School Musical, Deň potom, Kung-fu panda, Indiana Jones, Let´s Dance, Beowulf, Iron Man, Batman, Hulk, Chipmunkovia, Hanna Montana, Hellboy, X-Men, Hancock a zopár ďaľších. Ako som očakával bolo to plné grgania, výkalov, močenia, vulgárnych slov, nechutných sexuálnych narážok a podobných primitivít. Pri tomto titule som však bol na to pripravený. Dopozeral som to až do konca, kde ma čakala príjemná bodka za touto slaboduchou paródiou v podobe podarenej, vyfuckovanej piesne. http://www.youtube.com/watch?v=eWyNqiBLTBs * ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné co občas vzniká za díla. Toto se vymyká zdravému rozumu. Ani se vlastně nejedná o film, jelikož se zde nevyskytuje téměř žádný příběh. Celé to je jen sled scének, kde se tvůrci snaží parodovat za každou cenu a je jim úplně jedno, že nic z toho co se děje nedává smysl. Vrší jen známé filmy (nebo spíše postavy z filmů) na jednu hromadu, aniž by to měli jakkoliv uspořádané. Vůbec jim nepřišlo trapný, že parodují "Jumpera" a během pár vteřin se snaží zesměšnit "Letopisy Narnie". Je to prostě hnus, který nejde doporučit nikomu jehož IQ přesahuje hranici 80 bodů. Udivuje mě, kde se na takový hnůj vzali peníze. Tohle není film ale jen drzá urážka filmového řemesla, za kterou bych jejich tvůrce pověsil (za jakoukoliv bolestivou část těla) do průvanu. Jediné za co tvůrce chválím je to, že svůj výtvor ohodnotili už v názvu. Vážně to je KATASTROFA!!!!!!!!!!! PS: napočítal jsem 28 filmů, z nichž žádný nebyl parodován ani podprůměrně. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dle filmu končí svět 29. srpna 2008, tedy v den premiéry filmu. (rafix)
  • Film byl nominován na šest Zlatých malin, a to v kategoriích nejhorší kamera, nejhorší herečka (Carmen Elektra), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Kim Kardashian), nejhorší režie, nejhorší scénář a nejhorší prequel nebo rip-off. Herečka Kim Kardashian komentovala svojí nominaci na Zlatou Malinu slovy: "Je to čest být jen nominována." (Terva)
  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama