Reklama

Reklama

Borci z Blue Mountain State

(seriál)
  • USA Blue Mountain State
Komedie / Sportovní
USA, (2010–2011), 14 h 29 min (Minutáž: 21–29 min)

Hrají:

Darin Brooks, Alan Ritchson, Chris Romano, Ed Marinaro, Meghan Heffern, Leah Renee, Denise Richards, Tod Fennell, Kelly Kruger, Sinqua Walls, Alex Weiner (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Rozjařená komediální série o americkém fotbalu sleduje tři mladíky, kteří se snaží protlouct programem školní fotbalové ligy amerického Středozápadu.  Alex je talentovaný rozehrávač, spokojený se svojí pozicí na střídačce a rozjetými mejdany se školním maskotem Sammym. Na druhé straně je Craig, kterého plán na rychlou kariéru do profesionálního sportu kontroluje jeho přítelkyně. Povede se těmto čerstvým zelenáčům vybalancovat fotbal, holky, školu a nonstop buzeraci? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (117)

stanyslaw odpad!

všechny recenze uživatele

Nekolik spoileru: 1. dil lze jeste asi prezit. 2. dil prakticka ukazka, jak se snubni prsten muze ocitnout v hovne na stole a jak jej po vytazeni navleci. 3. dil: vagina z plastu sdilena celym tymem spolu se syfilis. syfl je neskodna legracka, kterou leci trener penicilinem na treninku. nejvetsi sranda je ovsem umyslne nakazit pohlavni chorobou hezkou holku. dalsi spoilery jiz nasledovat nebudou, ani ja ne. ()

Imune 

všechny recenze uživatele

Srovnávání vynechám, protože mně osobně to přišlo hodně originální. Trochu drsnější vysokoškolskej humor se ze začátku zdál, že omrzí, ale jak si zvyknete na postavy (hlavně mýho oblíbence Thada), tak chcete, aby to nikdy neskončilo. Takže pokud máte rádi drsnější humor a líbil se vám třeba South Park, tak tohle je přesně seriál pro vás. A ještě přes tu nálož parodovaných scén a hlášek se hodně povedlo finále, které bylo z trochu jinýho soudku. Musím se ale i vrátit na začátek, kdy jsem nevěděl, jestli půjdu do dalších dílů. Škoda je, že když se do toho pořádně začnete vžívat a začne se vám to líbit, tak zjistíte, že končí třetí série a žádné další díly už nebudou. Ale na druhou stranu bylo BMS zakončeno dost možná v tom nejlepším, tak jak se sluší a patří. 85% ()

Reklama

Santino7 

všechny recenze uživatele

"Prcičkovská" podoba nesporná, tínedžersky cielená humorná zložka až prekvapivo nadpriemerná (z mnou dosiaľ videných častí sa len málokedy stalo, že by som natrafil na nejakú vyložene nevkusnú trápnosť, tvorcovia tu balansujú na hrane s bravúrou), formát dvadsaťminútoviek akurátny, neprepálený. No skrátka fungujúci seriálový úlet, ktorý, kebyže mám o nejaký ten rôčik menej, pravdepodobne žeriem ešte o poznanie viac. Tak či onak mi však partička okolo Alexa Morana dokáže poľahky vyčariť úsmev na tvári, hoc sa k pozeraniu dostávam len veľmi sporadicky (nie je to totižto žiadna "must see" záležitosť, a keď už mám chuť na nahláškovaný sitcom, preferujem skôr moju veľkú srdcovku Entourage, ktorú dokážem pozerať v podstate dookola). 80% ()

nippa 

všechny recenze uživatele

Takto presne vyzerá americká college komédia na vrchole. Prci pri tomto vyzerajú skoro ako večerníček pre menej náročných. Humor čím nižší, o to lepší! :D Unikátne zápletky každej z častí, americký futbal, roztlieskavačky, godfather tréner, magor kapitán, lenivý quaterback, feťák vykopávač, 160 kilový rozohrávač, retardovaný maskot a Denise Richards! Unikát! Obrovská škoda nepokračovania. Už sa teším na film. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak vysoké hodnocení?! Vážně?! Vždyť je to děsný a nechutný. Normálně bych si už nepustila ani druhý díl, ale ale zkoukla jsem celé tři. Spíš pro to, abych se ujistila jaká kravina to je. Jen trapná, nechutná rádoby sranda. Amíky na vejškách ukazují jako neschopný nadržený, úplně vypatlaný prasáky. Prostě strašný. Jedna hvězda a to za hudbu. Seriál je otřesný, ale soundrtrack už mám stažený. Ta hudba mě opravdu nadchla. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • V několika dílech si lze všimnout, že Coach Marty Daniels (Ed Marinaro) má po odklopení zatmavených skel na svých brýlích prázdné obroučky pro dioptrická skla. (karda1)

Reklama

Reklama