Reklama

Reklama

Podivínský policista Max Payne (Mark Wahlberg) se snaží v touze po pomstě vypátrat člověka, který je zodpovědný za brutální vraždu jeho rodiny. Tajemství se však ještě prohlubuje a Max se musí utkat s nepřáteli, kteří nepocházejí z tohoto světa… a čelit takové zradě, jež ho zavede až na samotnou hranu příčetnosti. (Magic Box)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (1 129)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl před několika lety jako fanoušek počítačové hry a byl jsem velice zklamán, jelikož hra má obrovský příběhový potenciál a film se ubírá velice nudnou dějovou linií o nějakém až sci-fi/halucinogenním případu. Nevím jestli hodnotím objektivně, ale ani se na film znovu nechystám a prozatím ponechám takto. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Miluju jeho touhu po pomstě, jeho zbraně, jeho spojence i jeho nepřátele a bezmezně miluju každý kousek tohoto zasněženého New Yorku, kde se za každými dveřmi skrývá skupinka vrahů, potřebný painkiller nebo nová sada nábojů. Ale to všechno v adaptaci mizí v dáli a přichází nový Max. Ani tentokrát se nebojí vytáhnout zbraň, ale až jako krajní řešení. A proto mi sice udělá radost B.B., Aesir, Roscoe Street Station nebo Alex, ale ve chvíli, kdy jsem, plný radosti z akce, která konečně dorazila v plné parádě, pochopil, že cesta na střechu je očišťující cestou k závěru, dorazilo neodvratně i zklamání. Nenadávám Mooremu za to, že s akcí přišel pozdě a ani neobviňuji Thorneho z toho, že scénář se vydal úplně jinou cestou. Jenom jsem zklamaný, protože jsem toho ze zbožňované počítačové hry chtěl vidět mnohem více než kulisy. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Wahlbergovi se letos moc herecky nedaří. Během filmu jsem si několikrát přál, aby ten pseudodrsňák zavřel klapačku a aspoň začal střílet v libových zpomalených záběrech. Jenže těch je, co by se za nehet vešlo, takže marná snaha pane Moore, kvůli pár efektním scénám, pěkným filtrům a obnaženým křivkám Olgy Kurylenko vám ten rozbředlý a nevýrazný film moc diváků baštit nebude. 4-5/10 ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Beau Thorne .. Podělávka atraktivního materiálu. Stupidní příběhové nic zahalené do celkem propracovaného vizuálního hávu plného herních lokačních odkazů. Tím však podobnost s hrou prakticky končí - nekoná se pořádná akce, nekoná se povedený bullet-time a vlastně se ani nic moc zajímavého a zábavného nestane, pokud tedy neulítáváte na krimi žvanění nahodilých postav. Nenudil jsem se pouze, když se po place promenáduje Olga Kurylenko a že to dlouho nebylo, na to vemte Valkyrií kolik chcete. __ I believe in pain. A tohle bolelo Marku, Johne, Milo, Olgo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Parchant ten Max Payne, jak v hereckých análech, tak na filmovém plátně. Já se na něj tak těšil, a ten John Moore mu zesral kariéru ve filmovém světě neskutečným způsobem, až jsem měl sto chutí začít věřit tomu, že podle hry se žádný kvalitní film natočit nedá. Zklamal mě Hitman, doufal jsem v nápravu, u něj, marně. Tenhle film je zmatenej od začátku do konce neskutečným způsobem. Příběh také nemá nic moc společného s herním, a nejsmutnější na tom všem je to, že nejhezčí na něm je něco, co v herním světě vlastně ani není. Mark Wahlberg by se na roli Maxe neskutečně hodil, to by se nesměl tvářit hrozně otráveně snad v každý scéně. Plus Olga Kurylenko, otravná fúrie, a to jsem jí ještě ani neviděl v novém Bondovi, tam to taky asi dopadne veleslavně. Zklamání na prvním místě. To se nedá natočit film dle herní adaptace? Doufám že ano. Uwe Boll nám to už ukázal tolikrát, že když se něco chce, tak to prostě de a je jedno jak. Mám takovej dojem, že kdyby padnul scénář Maxe do jeho rukou, o nic horšího by sem nepřišel a možná bych se i pobavil, což tady se nedá vůbec ani očekávat. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (30)

  • Film měl původně rating přístupnosti R. Režisér John Moore film sestříhal aby mu byl udělen „výdělečnější“ rating PG-13. (HellFire)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 35 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

02.09.2011

V obou případech je fakticky rozhodnuto, že pokračování bude. Nebráníme se. S Die Hard 5 to studio 20th Century Fox myslí smrtelně vážně a Bruce taky, protože se aktivně zúčastňoval na výběru… (více)

Nejžhavější scénář v Hollywoodu?

Nejžhavější scénář v Hollywoodu?

25.03.2009

Už před několika týdny se objevila zpráva, že Mark Wahlberg si zahraje v „mstitelském“ thrilleru The Prisoners o otci unesené 6-leté holčičky, který vezme spravedlnost do vlastních rukou. Znělo to… (více)

Nej filmy roku 2008

Nej filmy roku 2008

25.12.2008

Mezi ČSFD uživateli s nejvíce body jsme udělali malý průzkum, které filmy se jim v roce 2008 líbily nejvíce a které nejméně. Nejedná se o žádné „ČSFD Oskary“ ani žádnou oficiální statistiku, jde… (více)

Johnny Depp ve třetím Batmanovi...

Johnny Depp ve třetím Batmanovi...

14.09.2008

...a k tomu Colin Farrell v Sherlocku Holmesovi či filmový Duke Nukem... Ano, jsou tu „Fámy, drby, klepy 2“ ;-). Veterán Michael Caine si naplno užívá mediální pozornosti, spojené s úspěchem Temného… (více)

Reklama

Reklama