Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi

Poslední recenze (5 373)

plakát

Sisters of Death (1976) 

Předně doporučuji nečíst obsah, leč vyzrazuje jedno z tajemstvích. Většina diváků na ně sice asi brzy přijde, ale to je na tom právě dobré. Jinak nešlo o ruskou ruletu (zbraň neměla bubínek), ale o přijímací rituál. Nešťastnou náhodou jedna z novicek přišla o život. Někdo si ale myslí, že to nešťastná náhoda nebyla. Uplyne sedm let a Mark a Joe dostanou peníze od neznámého muže, aby do jeho domu v pustině přivezli pět dívek, které jsou přesvědčeny, že jde o setkání jejich sesterského spolku. Místo toho je čeká boj o život. Po většinu času spíše komorní thriller, kdy se nabízela velká porce nahoty (bazén, sprcha), leč nedostalo se jí. Ani vraždy nejsou nijak šokující, a tak se hraje spíše na napětí. Scénka se sklípkanem fajn, chřestýš ve sklepě...no, nevím, ale musel by tam být nastrčený. Velmi dobrá hudba, pěkné dívky, průměrný film. Nejvíce asi potěšil závěr a poslední obraz, co se dal tak trochu předpokládat. 2,5*

plakát

Alien Shark (2022) 

Aleesha, co občas vypadá jako Angelina Jolie a hubu má jak pytel na hady, je vojanda, co dostala 4 dny dovolené. Vydá se tedy užít volna s kamarádkami. K původní dámské jízdě se přidají i dva mladíci, z nichž Pete se dostane mezi Aleeshu a její kámošku jako mezi dva mlýnské kameny. Do toho ovšem spadne na nedalekou pláž meteorit přinášející mimozemského žraloka. Ve skutečnosti je vystřelen z vesmírné lodi kroužící na orbitě Země. A samozřejmě nezůstane u jednoho. Planeta je v ohrožení a Aleesha ví, že teď bude záchrana na ní. Tedy až potom, kdy ji do mimozemské invaze zasvětí Mickey, mladík bydlící nedaleko. Jak hezky to zní, tak blbě to vypadá. Nekonečné žvanění je prokládáno krásnými záběry ostrova a moře a jen občas se objeví žralok se zelenýma očima. Když přijde na řadu žralokopes, veškerá křehce držená vážnost filmu přijde vniveč. Počítačových efektů je pár, avšak jsou natolik otřesné, že hravě přebiji i ty nejhorší od společností jako jsou The Asylum nebo SyFy. Samozřejmě jsem si žádné iluze nedělal, ale čekal jsem minimálně úroveň zmiňovaných společností. Green Apple Productions je zdá se specialistou na céčkové snímky... Rozhodně nedoporučuji, takže je zbytečné sem hned začít sypat odpady. Jako komedie dobré, hlavně poslední čtvrtina. To už jsem se válel smíchy a za to musím jednu * dát.

plakát

Psycho Cop 2 (1993) 

-Hledá se extrémně blbá blondýna!- Ještě horší než jednička. Chvílemi se žvanilo tolik, že jsem měl pocit, jako bych se díval na jiný film. Les vystřídal věžák, což možná bylo na škodu. Vražd je sice dost, ale většina taková hop šup, a tak nejlepší je asi dvojité nabodnutí. Každopádně postavy opět na zabití, tipnout si poslední přeživší není až tak těžké. Největším kreténem je rozhodně Larry. Poslední čtvrtina dostane přeci jen grády, ale to už je dost pozdě. Celkovou nemastnost a upachtěnost nezachrání ani skvělý obraz restaurované kopie...zlatý Maniac Cop.

Poslední hodnocení (8 854)

Sisters of Death (1976)

26.05.2024

Alien Shark (2022)

25.05.2024

Psycho Cop 2 (1993)

25.05.2024

Psycho Cop (1989)

25.05.2024

La muerte viviente (1971)

24.05.2024

Strašák (1980)

23.05.2024

Island Claws (1980)

23.05.2024

Mako: The Jaws of Death (1976)

22.05.2024

Hora whisky (1977)

21.05.2024

Reklama

Časové pásmo bylo změněno