Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (18)

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Měl by to být jeden z těch filmů, které se by mi líbily v patnácti, ale ne teď, když je ze mě světem otrkaný cynik. Jenže Hvězdy nám nepřály se mi dostaly pod kůži, donutily mě se smát, plakat (občas i ve stejné scéně) a stal se z nich film, který mě bude "otravovat" ještě nějaký ten den, možná i týden. P. S. Výrobci papírových kapesníků musí mít z tohoto filmu radost.

plakát

Hostitel (2013) 

Já vím, je to hloupé jako blondýna po transplantaci mozku, děj má více děr než cedník a celkově je to film, po jehož shlédnutí bych měla vyzvrátit předchozí jídlo. Ale mně se z nějakého důvodu líbí. Asi mám v hlavě mimozemšťana...

plakát

Škola princů (2010) (TV film) 

Vtipné, ale ne trapné. Herecké obsazení téměř dokonalé. Co víc si přát?

plakát

Tarbíci (2011) (seriál) 

Že by perla mezi novodobými Večerníčky? Vypadá to tak. Chápu, že animace je takto udělaná záměrně, ale ani tak není dobrá. Děj je sice stále podobný, ale nechybí v něm vtipné hlášky, které nepůsobí vůbec nepatřičně. A na závěr neuvěřitelně chytlavá písnička. Shrnuto a podtrženo: Večerníčky mají stále naději.

plakát

O princezně z Rimini (1999) (TV film) 

Na pět hvězdiček to není, ale tu jednu dávám, protože podobně kvalitních pohádek je po roce 1989 ještě méně než šafránu.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Jak ohodnotit tenhle seriál? Moc jednoduše to nejde. Po první sérii bych nejspíš vyžadovala šestou (a možná ještě sedmou) hvězdičku. Jenomže seriál se postupně propadal-tím nechci říct, že by tu nebyly úžasné díly a i ty horší mě vždycky přinutily podívat se na další, ale už to nebylo ono. U šesté série jsem měla pocit, že se dívám na úplně jiný seriál ve kterém se občas objevili stejní herci. Ale narozdíl od většiny nemám pocit že poslední díl potopil celý seriál. Aspoň jsem si pořádně pobrečela. Stejně (možná ještě pod vlivem posledního dílu) dávám plný počet.

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

Nevím jestli to bylo jen tou otřesnou kvalitou, ve které jsem měla čest tento film sledovat, ale tak nějak jsem čekala víc. Sice tu není nic co bych mohla nějak obzvláště vytknout, ale na druhou stranu tu nejde ani nic vyzvednout. Vlastně mě jedna věc napadá - záběry přírody. Na ty (nebo alespoň na velmi podobné) se ale můžu dívat téměř každý den na Dvojce.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Film na který zíráte s otevřenou pusou a je vám úplně jedno, že se na vás někdo dívá. Výborné herecké výkony (upřímně- je tu někdo kdo si nemyslí, že to byla jedna z nejlepších rolí Nicolase Gage za posledních bůhví kolik let?). Vše skvěle okořeněno vtipnými momenty. Shrnuto a podtrženo- jeden z nejlepších (a určitě nejvtipnější) filmů roku 2010.

plakát

Gnomeo & Julie (2011) 

Netvrdím, že jsem se nebavila. Vlastně jsem chvílemi měla problém udržet se na židli. Jenže mezitím jsem přemýšlela o čem to vlastně je. Námět je dobrý, ale není to moc rozvedené. Od takhle tisíckrát hraného (a ohraného) námětu bych čekala něco víc. A nezachraňuje to ani hlas Jamese McAvoye.

plakát

Černá labuť (2010) 

Všude plno chvály. Dobře, tak se taky podívám. Pustila jsem si ho a spadla mi čelist. Úplně jsem zapomněla na okolní svět. Po delší době film který stojí za to.Spousta lidí si stěžuje na výkon Natalie Portman, ale já si myslím, že tahle role se líp zahrát nedala. A ještě poslední věc- balet je hnus;-)