Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Poslední recenze (5)

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Úvodní poznámka, nejtrapněji bohužel působí komentáře pánu typu RedAK, (čekám dál na Verbala) dost mi to připomíná, když jsem před lety byla v kine na Bondovi a nějakej pán vedle mě neustále vykřikoval: " to neni možný, ježisi to je blbost, dyk to nikdo nedokáže". Nepochopil, že největší debil byl on. Hezky to shrnula Tina00, pod to se můžu podepsat. Sama za sebe jsem dostala přesně to, co jsem očekávala, na co jsem šla, a rozhodně mi film neponičil nervové buňky, abych se nemohla těšit třeba na Manchester by the Sea. K samotnému příběhu, E.L.James se postarala, aby tentokrát kopíroval přesneji knížku, což v některých momentech nebylo úplně šťastné, viz scéna po pádu vrtulníku, to jsem se musela smát taky, to se prostě nepovedlo. Nicméně Jamie a Dakota se k sobe hodí, on se na ní kouká tak, jak se na mě už žádnej chlap asi nepodivá. Jí role sluší, má v sobě komediální talent, Anu dokáže oživit, Dornan ví, že mu reputaci zachránilo dávno The Fall. Jejich výkony jsou v rámci možností, které jim nabízel scénář dobré, oba jsou uvolnění a chemie mezi nimi tentokrat funguje dokonale. Sexuální scény dost jednotvárné, znám plno filmů, které nejsou prvoplánově "erotické" a přesto jsou o hodně víc vzrušující, škoda. Soundtrack v jedničce se mi líbil takě víc. Tento film nelze ohodnotit kvalitativně hvězdičkama, spíš se tu budou prát odpady s 5ti hvězdama, aby se nějak vyrovnaly sily. PS: nevím, jak v knížce, ale Ana v kanceláři po povýšení řekla kolegyni Hannah stejnou větu, jako její máma kdysi v Podnikavé dívce. Tu o tom, že jí má udělat kafe, jen když si ho bude dělat sama. Nevím, zda to tam autorka dala už při psaní knížky a nebo to tak hezky sedlo v případě Dakoty. Polonahýmu Dornanovi zdar.

plakát

Bez kalhot (2012) 

Měla jsem obrovské očekávání.....nebudu komentovat, že taneční čísla Channinga jsou vážně na uletění kalhotek a nebo že Alexovi pohyby pánví mi mírně zastavily srdce....jen jsem čekala na komedii, dle traileru, ale já mám z filmu spíš smutný pocit. A můžu říct, že i 4 mé kamarádky, které se mnou v kině byli. Co mě mrzí, že v materiálech co byly na netu už předem ke shlédnutí, byla už všechna taneční čísla, tedy už mě nečekalo v kině žádné překvapení. Příběh mi přišel ze života, dialogy úplně přirozené, slyšela jsem i názor, že je to rádoby intelektuální sonda do života striptérů...mě to tak nepříšlo. Pro mě kvalitně natočený film. Ale ja chtěla něco jiného, větší jízdu, přesto dávám za 4*

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Doporucuji precist knizku! Z nazvu jsem cekala dalsi slataninu ála Harlequin. Opak je pravdou! Filmari si dej klasicky poupravili, ale nemam jim to za zle...Puvodni pribeh se odehrava v Dublinu a i postavy jsou jinak propojene, nez ve filmu...presto...Gerard Butler...ehm, mam dalsiho "sveho hrdinu", Hillary je stejna jako v mych predstavach hrdinka knizky. Je s podivem, ze knizni predlohu napsala 21-leta autorka, nevim, kde sebrala ty "prozite" zkusenosti, co asi muze citit zena po ztrate milovaneho muze...Proste jsem si z toho sedla na zadek. Ale tohle ma byt recenze filmu, skoda, ze jsem ho nevidela driv, nez jsem cetla P.S.: Miluji te!

Poslední hodnocení (217)

Padesát odstínů temnoty (2017)

08.02.2017

Padesát odstínů šedi (2015)

14.02.2015

Bez kalhot (2012)

13.07.2012

Prometheus (2012)

09.06.2012

Babí léto (1993)

21.01.2009

Zrádce (2008)

21.01.2009

P.S. Miluji Tě (2007)

02.01.2008

Zakázané ovoce (1998)

19.11.2007

Kontakt (1997)

17.10.2007

Reklama