Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (140)

plakát

Létání pro začátečníky (2023) 

Zpočátku jsem to chtěl vypnout, ale po chvíli se ukázalo, že by to byla škoda, ba přímo chyba. Nadšení z filmu se stupňuje. Až dorazí hlavní hrdinka ke svému cíli, kde konečně chápeme, o čem to bylo, je katarze umocněna Vivaldiho zimou. Film nese nejednu pro člověka podstatnou myšlenku, a když ho postavím vedle jakéhosi Aquamana, což sem viděl včera a dal tomu palec dolů, tak tady nenacházím žádný důvod ubírat z pěti hvězd...ten protivný začátek má svůj význam!

plakát

Český Robinson (2000) (TV film) 

Excelentní, téměř geniální scénář...ani nvm, co jej shazuje. Sandra Nováková je prostě skvělá!

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 8 (2024) (epizoda) 

Brno je tak skvělé město! Tralalala lala. Zasmál jsem se velice. Krásný seriál s wunderbarným koncem. Prušinovského tvorbu budu rád sledovat.

plakát

Moc kouzel (2019) 

Dabing věc téměř znekoukatelnil. Scénář je ale výborný.

plakát

Přání Ježíškovi (2021) 

Příšerný film - emoční prasárna. Stejně sem se musel smát, i když to bylo úplně tupé. A to Brno!

plakát

Ráj sušenek (2023) 

Podzim a nedávná změna času přináší brzy tmu, je sychravo, a hento tamto mě sere... Do oné nepohody si pouštím filmy jeden za druhým a zničeho nic se dívám na tuto dánskou "grotesku" plnou světla a lásky a říkám si, že stojí za to se těšit na nový den.

plakát

Flash (2023) 

Já se bavil náramně. A moment s Nicolasem Cagem mi přišel, jakoby tvůrci chtěli říct, že to přesně tak měli v plánu...abych se bavil. Ten fungl nový THE Batman a tady ten Flash mají nemnoho společných jmenovatelů, leč oba filmy jsou parádní. Jo a závěrem, Clooney nasadil všemu korunu. A o scéně po titulcích... Noo niiic.