Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Profesionál

Profesionál (1981)

Pro mě best film s Belmondem + hudba Morriconeho = 5hvězd.

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Ještě nikdy mi 142 minutový film neutekl tak rychle. Ne náhodou je tento film první na csfd. Filmů s vězeňskou tématikou je opravdu hodně ale toto je opravdu pecka. Film o tom, že naděje umírá poslední. Jasných pět hvězdiček.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Skvělé Zemeckisovo dílo a v roli Forresta si asi neumín ani představit někoho jiného než Hankse. Asi nejlepší film, kde se skvěle skloubilo drama/komedie/romantický. Netřeba více psát...

Anglický pacient

Anglický pacient (1996)

Mám rád filmy s válečnou tématikou. Zde se však nebojuje na bojišti ale v osobním životě. Neuvidíte proti sobě střílet tanky apod. Uvidíme v témeř tříhodinovém filmovém svostu "pouze" osud geografa Almášiho. A kupodivu je to tak silné, že tento film patří do jednoho z mých TOP. (TOP u mě znamená 5 stárů)

Hra

Hra (1997)

Tuhletu HRU by si potřebovalo zkusit mnoho lidí. Aby jim trochu ta arogance a pýcha spadla do normálních mezí a zjistili, že se celý svět netočí kolem nich - aneb peníze kurví charakter, nikoliv osobnost. Můj TOP film = xxxxx

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Jeden z velkofilmů, kterého viděli snad všichni. Skvěle zpracováno - pokud tedy existujou béčkové a céčkové filmy (jakože ano) tenlhe bych ohodnotil A++. O hudbě H. Zimmera a Lisy Gerrard ani nemluvě. Song Now we are free je neuvěřitelná záležitost.

Agent bez minulosti

Agent bez minulosti (2002)

V roce 2002 k nám přišla akční pecka s naprosto novým nábojem, tempem, skvělou zápletkou. Hádejte jak se jmenuje. 5 hvězd!!!

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Nolanovská režie, temná hudba, skvělé herecké obsazení, žvatlání a mlaskání Ledgera a spoustu dalších kladných aspektů dává tomuto velkofilmu jasných 5 hvězd.

Atlas mraků

Atlas mraků (2012)

Na pět stárů to není a určitě si to shlédnu ještě v pohodě doma ale samozřejmě vyčnívající film Wachowských a Tykwera a roku 2012. Mnoho příběhů v jednom filmu, které by měli dát pohled na svět pokaždé jinak a s jistou mírou poselství. Čtyři stáry.

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Ano, dávám 90%. Scorsese s DiCapriem je už sehraná dvojka a toto jim prostě vyšlo. Téměř 3-hodinová reklama na drogy a akciové podvody, která ani minutu nenudí. Mimochodem hodně lidí mne a věřím že i vás přemlouvalo abych šel do koupi nějakých akcií nebo do nějakého byznysu, které těžce připomínalo letadlo. Díky bohu jsem je vždy (někdy i neslušně) odpálkoval.