Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Myslíte že už nic šílenějšího být nemůže ?To se pletete . Znám všechny díly a každý jsem viděl několikrát . Tuhle žlutou rodinku prostě miluji .

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Děti , budu vám vyprávět neuvěřitelný příběh . Příběh , jak jsem poznal vaši matku .. A je to opravdu legen .. počkej si a nejspíš tě nepřekvapí co bude dál , ale je to tak .. dární .. Seriál je Legendární !

Dexter

Dexter (2006)

Existují opravdu zlý vrahové , na které policije nemůže . Kvůly tomu , zde máme Dextera . Perfektní serial , každý díl neměl chybu . Shlédnuto pouze v AJ

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

První seriál na Zombie epidemii , který mě chytl . Teda alespoň já vidím první seriál v tomhle tématu . Pilotní díl byl neuvěřitelně skvělý a seriá mě chytl , hned po pár minutách , jenže .. Pár dílu to kolísalo dolů , ale nebylo to zas tak zlé . (první série 5*****) .Druhá série se o něco zlepšíla a též dávám 5 hvězdiček a hlavně za poslední díl této série . Nemohu se dočkat na 3 sérii .. Jůůůů Jasných 5

Futurama

Futurama (1999)

"Potřebuji dýchání z ust do zadku" Serial nemá chybu , některé díly jsou slabší než ostatní , ale v každém díle jsem se alespoň jednou zasmál . Matt Groening je prostě skvělý , že dokáže udělat skvělé seriály , která bývají v TOP .