Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (17)

plakát

Bez kalhot (2012) 

Dávám 5, protože musím! Channingovo tělo je exkluzivní, to McConaugheyho ani nezmiňuju!! Jsem okouzlena, zmanipulována a nevěřím svým očím. Kamera je skvělá. Dialogy mimo záběr trochu prvoplánové, ale celkový koncept filmu to vynahradí. Adamova sestra je nejvíc iritující postava a ta herečka je podle mě prostě špatná. I když měla být "normální" a "suchá", je prostě hrozná. Ale zpět ke kvalitám... ty taneční čísla... mmm...!

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Ach!!! Víc netřeba dodávat! A to normálně fantasy nesleduju.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Mrazivé, děsivé, perfektní! Uznávám, chvilkama přetažené a dost ujeté, ale je to důvod, proč v noci nejít na záchod :)

plakát

Láska shora (2002) 

Exkluzívně brilantní! Kdo nezná Petra Marka a jeho humor, ať si radši pustí What's your number nebo jinou pitomou americkou komedii. Tohle je dokonalé. Smích nahlas a tak.

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Vizuálně moc hezké... jenže nevím, co se tam vlastně dělo. Proč kdo koho honí, kdo se s kým mlátí a proč jsou najednou v Německu, Švýcarsku, Rakousku, Anglii a kdoví kde ještě. Beru ale v potaz, že u silvestrovského promítání to nemůžu dávat za vinu pouze filmařům :)

plakát

Drive (2011) 

Zcela absolutně dokonalé. Naprosto. Gosling je skvělý, pomalá kamera a dlouhé záběry neodolatelné. Je to tak. No more to say.

plakát

50/50 (2011) 

Pěkné soukromé sobotní noční pobrečení si uvědoměním, jak jsou některé věci malicherné.

plakát

Zpátky do školy (2009) (seriál) 

Úžasné! Pokud zatneme zuby přes prvních pár dílů (které snad neodradí moc diváků), dočkáme se excelentní zábavy naservírované v 20minutách skvělého humoru. Od teď jsem skalní fanynkou Joela McHalea, stáhla jsem si jeho stand up výstupy a další díla a chci si ho vzít za muže! :) Hlavní protagonistka není ani sympatická, ani hezká, ani nemá příjemný hlas nebo zajímavý projev, ale dá se překousnout a nevadí. Mnohem lepší je "šprtka" brunetka anebo muslim-filmař-co vidí do budoucnosti :)

plakát

Super drbna (2007) (seriál) 

Ne, opravdu nevím, proč se na to pořád dívám dál a dál, další a další díl, když jsou mi postavy tak nesympatické, strojené a neustále se podvádí, lžou si a podrážejí si nohy, ačkoliv v dalším díle se zapřísáhnou, jako nejlepší kamarádi na život a na smrt. Nenene, nevím, proč jsem u toho trávím tolik času. Možná proto, že Serena je skutečně nádherná. A možná proto, že Dana bych si přála mít doma. A možná proto, že se někdy přistihnu uvažovat jako Blair. A možná proto, že kostýmy a hudba jsou nejlepší částí této vysoce návykové záležitosti :). xo xo :)

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Moc krásné... Zasnila jsem se. Paříž umí být o půlnoci kouzelná... :)