Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

Volejte Saulovi

Volejte Saulovi (2015)

okay, takze bez BB to nefunguje na 100%, ale kdyz uz to funguje, tak je to mnohem lepsi nez BB, protoze tohle je naprosto uzasny!!! je to jako jizda na horsky draze kde se prechazi z inteligentniho hlubokeho dramatu k total silene komedii u ktere si clovek dosyta vychechta prdel, u nekterych hlasek jsem si to doslova musel pauznout abych mohl popadnout dech. Jimmy aka Saul je natolik osobity a sobestacny, ze v dusledku neni zapotrebi vymyslet kdejaky vychytavky a picoviny navic aby byl serial originalni, je to zkratka vsestranne precizni dilo a ja si jenom preju aby to nikdy neskoncilo, protoze tohle je bezpochyb ten nejlepsi serial co jsem kdy videl!

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

BB nastavil latku serialove kvality tak vysoko, ze se mi ostatni serialy nyni zdaji hloupe, vsedni a s obtizema a nezajmem je poloockem dokoukavam. Co se tyce provedeni a scenare, je to bez debat spicka, avsak co se tyce postav - jsou genialne ztvarnene, ALE strasne strasne nesympaticke. BB je vsak hlavne serial o postavach a vyjimkami jsou zde Saul a Mike, protoze ti jsou bozi a diky tomu si vyslouzili vlastni pokracovani, ktere je naprosto uzasne!

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

uz jste slyseli jaffsky vtip? :D jinak jeden ze serialu, ktere maji opravdu skvely dabing ... po shlednuti posledniho dilu po mesicni jizde tempem cca 10 dilu/den jsem pocitoval existencialni frustraci a abstinecni priznaky, ktere jsem si musel zacit kompenzovat pokracovanim na Atlantide