Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (7)

Přátelé - Chandler v bedně

Přátelé - Chandler v bedně (1997) (epizoda)

Když je Monika (Courteney Cox) na vyšetření oka u doktora Burkea mladšího (Michael Vartan), tak jí prohlíží oko oftalmoskopem ze vzdálenosti přibližně 20cm a z boku. Tímto přístrojem se ale vyšetřuje oko zepředu a z bezprostřední blízkosti.

Chobotnička

Chobotnička (1983)

Na začátku filmu prostřelí James Bond (Roger Moore) pneumatiku automobilu, ze kterého předtím unikl, v následující scéně automobil sice skončí mimo cestu, ale s plnými pneumatikami.

Potomci lidí

Potomci lidí (2006)

Na začátku filmu zemře nejmladší člověk na světě ve věku 19 let a poté se ze zpráv dozvídáme, že nejmladším člověkem se stává žena, které je 18. Ta je ale mladší než zemřelý.

Potomci lidí

Potomci lidí (2006)

V úvodní scéně, ve které je ve zpravodajství vysílána zpráva o smrti nejmladšího člověka, jsou na obrazovce data jeho narození a smrti 2009 - 2027, ale reportérka říká, že byl starý 19 let, 4 měsíce, 20 dní, 16 hodin a 8 minut. Z dat na obrazovce ovšem plyne, že mu muselo být maximálně 18.

Jurský park

Jurský park (1993)

Dr. Grant (Sam Neill) krmí v koruně stromu brachiosaura větví. Za Lex (Ariana Richards) je vidět jeho ruka, ovšem ta by správně měla držet větev.

Reklama