Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (12)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

plivanec do xichtu zdravému rozumu a logickému uvažování.. velkej blivajz a spletenec sestřhaných scén jakoby z MTV.. i když, možná je to tak nadčasový film, že jsem ho opravdu jen nepochopil.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

přes všechny ty vypíchnuté nedostatky, které jsou omílány dokola a dokola, mohu říct jediné - Já jsem se náramně bavil :)

plakát

Vikingové (1999) 

perfektní film bez jakékoliv chybky. Rukopis staré školy, která se nebála zobrazovat násilí a špínu a obsazovat do rolí drsných chlapů drsné chlapy. Masakr od začátku do konce. Je mi jasné, že když někdo nemá sebemenší představu o tom, kdo byli Normani a jaký způsob života vedli, nemůže tento film plně docenit.

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Strašně rád bych dal 4 hvězdy, protože ať si kdo chce co chce říká, je to přesně to, co jsem si od želváků sliboval už od dětství. A vzhledem k tomu, že jsem jako jeden z mála měl velice rád i trojdílné filmové želvy, tak se není čemu divit, že se mi toto velice líbilo. Jednoduchá zápletka, pubertální želvy, skvělé efekty a akční scény. A o vlivu Mickyho Baye snad ani nemusím mluvit - chvílema jako bych koukal na Transformers. Ale abych se vrátil k tomu proč jsem nedal ty nadhozené 4 hvězdy... je to jednoduše kvůli Megan Fox. Neherečka, která se ve všech scénách snaží pouze vypadat dobře, ale paradoxně, čím víc se snaží a špulí rty, tím vypadá hůř. Měla by se na to vykašlat a jít do porna, tam by jí to sedlo víc.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Co k tomu dodat.. zbytečné a laciné digitální orgie ve světě, který někdo vymyslel poté, co si vpálil nějakou kvalitní drogu a očividně to s ní přehnal. Příběh a uvažování postav postrádá logiku a obsazení této rádoby horrorové pohádky je to jediné, co ve mě vyvolávalo pocit odporného děsu. Angelina by měla za utržený honorář investovat do kypré české hospodinky, která by jí jednou za čas udělala knedlo zelo vepřo, aby nevypadala jako anatomická pomůcka. Princezna, jenž v každém svém výstupu musela bojovat s očividnými křečemi v obličeji vzdáleně připomínajícími úsměv, by z fleku mohla být obsazena do role Prasátka až se bude točit filmový Medvídek Pú. A princ, který se tam mihnul jen tak - aby se neřeklo, vypadal jako když se ošklivým, ale skutečně ošklivým způsobem geneticky zkříží Justin Bieber se skupinou One Direction. Takže jednu hvězdičku si film zaslouží pouze tím, že mě překvapil!!! Jelikož jsem nečekal, že někdo dokáže natočit takové odporné zprznění vcelku krásného pohádkového příběhu.

plakát

96 hodin: Odplata (2012) 

Za finální bitku s Romanem Žigou v kradený teplákovce alespoň jedna hvězdička. Jinak ztráta času.

plakát

Nebojte se tmy (2010) 

Zajímavé a originální. Trikově také bez problémů, jen to všudypřítomné iracionální jednání charakterů filmu dosti ubírá. Ale celkově vzato příjemná změna po všech těch duchařinách a strašidelných domech.

plakát

Hunger Games (2012) 

Ježkovi zraky.. vůbec jsem nepostřehl o čem ten film vlastně je.. naprosto zbytečně ztracených 137 min. mého života.. čas na wc se dá prožít zábavněji.