Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (667)

plakát

Rammstein: Zeit (2022) (hudební videoklip) 

Naprosto dechberoucí vizuál, možná by měli natočit nějaký kraťas jsou fakt top.

plakát

Poslední souboj (2021) 

Od Ridleyho jsem už nic nečekal a on dost možná natočil film roku. Skvělá podivaná,herci, výprava. Komorní film, který si budu pamatovat ještě hodně dlouho. Proč Ridley nedrží tuhle laťku nevím, ale za tohle palec hore! 90%

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Důstojné završení Craigovy ságy dává zapomenout průměrnému Spectre. Bohužel, No Time to Die musí navazovat a vysvětlovat předchozí film a tak je prostředek filmu naprosto zaměnitelný a vlastně nepotřebný. Craig má stále charsima a i když konec podle mě až moc dojil city, patří Není čas zemřít k těm nejlešpším Bondovkám co jsem viděl - 80%.

plakát

Viník (2021) 

Za mě úplně v pohodě film, navíc Gyllenhaal je jako vždy super. Samozřejmně jestli znáte originál, tak vám tento film nedokáže nic víc nabídnout.

plakát

DOTA: Dračí krev (2021) (seriál) 

Za mě rozhodně velké překvapení od Netflixu. Hru neznám, ale teším se na další řadu. Zatím trochu rezervované hodnocení, bo se to muže ještě posrat. Na druhou stranu postavy a svět jsou postaveny velmi dobře. Příběh je samozřejmně klišé.

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

James Gunn to asi dokázal a naservíroval skvělý film od DC, což je asi poprvé od Dark Knight Rises. Postavy jsou docelá pestré a ani mi nevadil Alba, za to nejslabší mi asi přišla Harley Quinn. Má to tempo a i postavy, které nejsou na plátně moc dlouho dokáže Gunn vykreslit poměrně dobře. Je dobře, že film ignoruje předešlý pokus a vůbec ho nereflektuje. Tohle je samozřejmně daleko lepší než ta věc od Ayera. Bavil jsem se, palec nahoru.

plakát

Dračí prokletí (2020) (seriál) 

Tohle mě moc nesedlo, přišlo mi to strašně nevýrazné a celkově o hovně. Stejně jako hra samotná...

plakát

Tenet (2020) 

Nolan opět natočil film roku, asi k tomu není ani co dodat. Prostě lahoda - 100%

plakát

Fate/Zero (2011) (seriál) 

Po prvních třech epizodách to vzdávám. Celkově mě to vůbec nesedlo. Charaktery, animace, story atd...Asi jsem divnej navzdory vysokému hodnocení tohle už nedám.