Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Recenze (165)

plakát

To se mi snad zdá (2023) 

První polovina filmu supr originální sranda, druhá polovina je jedna velká deprese a nespravedlnost. Vůbec jsem netušil, že Nick Cage je ještě schopný tak přesvědčivých hereckých výkonů.

plakát

Tenet (2020) 

Je to jasné, Nolan natočil film, který se musí vidět minimálně dvakrát. Poprvé si ho užít hlavně z vizuální stránky. Podruhé si vyzobat ty perličky, co tam Nolan zanechal. Film, stejně jako příběh, stojí celý na principu Tenet.

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Asi nejlepší film o Spidermanovi. Přináší zajímavé téma, příběh vůbec nenudí, suprová akce a velmi zábavné dialogy i monology. Nelze tomu nic vytknout.

plakát

Bez jištění na El Capitan (2018) 

Úžasný “dokument”, opravdu jo. Neznám přesnou definici žánru dokument, ale celou dobu jsem měl pocit, že koukám na akční dobrodružný thriller, kde hraje borec s lehkým aspergerovým syndromem, který nemá sebemenší pud záchovy. Doporučuji všemi deseti. Zasmějete se a propotíte u některých scén i sedačku.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Velice nepovedený kousek, který se nemůže rozhodnout o své identitě. Chvíli to vypadá jako parodie, chvíli se to bere vážně. Ani jedno mu bohužel nejde.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Seriál by zasloužil za první dvě sezóny plný počet hvězdiček. Bohužel míra vtipnosti pak radikálně klesá, herecké výkony taktéž a začne se dostávat ke slovu trapnost. Naštěstí stále máme ty první dvě sezóny, které jsou hodně povedené.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Prima marvelovka, která se snaží držet při zemi, ale moc jí to nejde. Stark a jeho vychytávky to kazí. Nejlepší byl zkrátka ten původní.

plakát

Legendy zločinu (2015) 

Obsahuje malý spoiler: Když se zamyslím nad filmem, tak si myslím, že hloupější gangsteři nikdy nebyli. Nebo aspoň tak byli vyobrazeni ve filmu. Nechápu, jak se vůbec dostali k moci a ten jejich pád byl v tomto případě naprosto očekávaný a předvídatelný. Přijde mi to škoda, protože Tom Hardy předvedl svou extra třídu v roli obou bratrů.