Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (608)

castor 

všechny recenze uživatele

Televizně to byla naivní limonáda, jenže tehdy možností moc nebylo a samozřejmě jsme všichni dřepěli a fandili, kterak si plavčice s bujným poprsím a jejich svalnatí kolegové hráli na detektivy. Tedy když zrovna chlupáč David Hasselhoff nehonil nějakou sukni. Když si představím, že se seriál natře moderním hávem, tým povede Dwayne Johnson, využije slušný rozpočet, eRkový rating a okolo se bude prsit třeba Alexandra Daddario, neznělo to zle. Jenže hrdinství možná, ovšem absence intelektu určitě, a to je potíž. Nová Pobřežní hlídka je totiž k uzoufání pitomá. Akce je nenápaditá, nahodilá, bez energie (navíc s digitálním ohněm na hořící jachtě, mimochodem). Humor je mizerný, pokud se tedy divák nepopadá za břicho z přirození zaseklého v plážovém lehátku. Zároveň se ale na komedii bereme dost vážně, což nikdy není správná cesta. A ani ty zpomalovačky nebaví. Kriminální příběh, kterak jedna kočka ovládá drogový byznys a chce změnit zátoku k nepoznání, je na úrovni školácké story, kterou si promítá v hlavě před spaním. V druhé (slabší) polovině Zac Efron očekávaně vystupuje z pozice nafrněného olympionika, hlavně ovšem dostáváme bídnou kriminální zápletku, ze které je na zvracení. Mimochodem Jon Bass je zoufale trapný po obě poloviny. Kelly Rohrbach k sežrání, Daddario pochopitelně taky. Ač děvčata nemají co hrát. PS: Jediná nahotinka je scvrklý penis nebožtíka, což jen podtrhuje bídu, o které píšu. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Občas mám slabost pro infantilní komedie a dostanu záchvat smíchu u scén kdy si všichni ostatní říkaj jaká je to píčovina. Což jsem si splnila i v kině a svým příšerným smíchem co zní jak zhulená veverka jsem srala celý osazenstvo kina (asi dvacet lidí) tak moc až se nakonec začli smát mně. Ale co, bylo mi to tak trochu u ánusu a chlámala sem se u skřípnutýho kokota, pitevny, slintala jsem na krásný holky a rozhodla se, že pojedu na dovču a každej den se budu topit ať mi promačkaj hrudník a vlepěj hubana a rovnou zkusej jestli mi to dole dobře těsní. Jinak The Rock opět super, Efron si nechal dobře naložit hláškama a já jdu shánět velrybího čůráka se kterym bych si mohla mejt záda. Kdo se chce tupě bavit, ten bude uspokojen na ostatní jebem ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Asi není žádné překvapení, že celovečerní Pobřežní hlídka bude vlastně mnohem víc o něčem jiném, než o lovení topících se turistů. Nebude asi ani žádným překvapením, že Mitch Buchannon je kromě excelentního plavčíka také top model/kulturista a geniální vyšetřovatel, nicméně už trochu překvapivé je, jak tuctově ve výsledku celý film působí. Od zápletky po rozuzlení, příběh takřka nestojí za řeč. člověk by se tedy rád soustředil na nějaké fajn hlášky, či vtipné vsuvky, nebo parodické odkazy na seriál, ale ani humoru zde není tolik... Škoda promarněného potenciálu. 5/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem na Pobřežní hlídku docela koukal. I proto jsem byl dost zvědavej, co v remaku představí The Rock a Zac Efron. Nakonec ale musím říct, že jsem docela dost zklamanej. Komedie není ani nápaditá, ani sprostá, ani vlastně nijaká. Pár momentů má, ale ty ve výsledku působí víc blbě, než vtipně. Ve filmu se dokonce objeví Pamela Anderson a David Hasselhoff. Jenže i ty jejich vstupy jsou tak strašně nezajímavý, že vlastně kopírují celou náladu samotnýho filmu. Špatný...a je to sakra škoda. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Jestliže Superman, má ve svém pokojíčku plakát Chucka Norrise, pak Chuck Norris má svém pokoji plakát Dwayne Johnsona, co plakát, ten má všechno hrníčky, samolepky a břit se kterým se holí, jen skuteční muži, jo až takhle je tady Dwayne Johnson vyobrazen. A to jak je tady vyobrazen, je vlastně hrozně fajn, mnozí se budou divit, jelikož sem dlouho tak nějak nedokázal překousnout, to, že se Johnson rozhodl dělat komedie a né akční filmy. Ale tady je hrozně super, vlastně každá postava z pobřežní hlídky, je hrozně super, Efron se ze začátku chová jako naprostý nadutý idiot, ale kupodivu mu to lze odpustit, má k tomu své důvody. A co se týče ostatních postav, tak tady jim taky nelze nic vyčíst, Jon Bass je trouba a ženské protagonistky nosí upnuté a zařízlé plavky, ale jako že hodně upnuté. Celé to kupodivu kazí, stokrát omletý příběh, který je strašně nudný a předvídatelný, tohle se týká i záporáku, ti sou prostě nudní. Akce si taky moc neužijete, sou tu jen dvě akční scény, ale vůbec nejsou zábavný. Ale co je zábavný, sou hlášky a vtipné situace, ty sou hrozně super a fakt sem se nasmál, sou vtipný, sou originální a jejich dost. Ale celý film je vlastně postaven na vtipech a humorných scénách, a to je prostě problém, proto mně mrzí že musím dát tři. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (18)

  • V jednej scéne Mitch (Dwayne Johnson) spomína "rock bottom". Takto sa volal posledný chmat "The Rocka" za čias jeho wrestlingovej kariéry. Odkaz padol aj na film High School Musical (2006), v ktorom stvárnil Zac Efron (Brody) hlavnú rolu, akú si zopakoval ešte v ďalších dvoch pokračovaniach. (belinko)
  • Na konci filmu lze vidět sestřih nepovedených záběrů. (ČSFD)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama