Dandyy

Dandyy

8 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2
    • 2.1.2012  09:58
    Perníkový táta (TV seriál) (2008)

Pomalost vyprávění (pauzy v hovorech, prostřihy na věci co moc s dějem nesouvisí) ze seriálu dělají originál. Ve čtvrté sérii už mi ale přišel příliš pomalý na úkor zajímavého děje...

• 10.11.2011  22:59
    21 gramů (2003)

Film s kvalitním zpracováním, ale na poslední hvězdičku mi tam chybělo nějaké zajímavé duševní/morální obohacení diváka; hovory o bohu a víře mi přišly jako pěst na oko.

• 19.10.2011  23:34
    Svět podle Garpa (1982)

Něco jako když ve škole měl někdo referát na knihu, kterou nečetl, jenom stáhl obsah díla z netu a pak odvyprávěl. Film to není špatný, ale příliš rychle odhrkaný a přesto spousta částí chybí.

• 9.3.2011  02:29
    Útěk k legiím (TV pořad) (2005)

Fake and gay

• 25.10.2010  20:44
    Andromeda (TV seriál) (2000)

Něco jako SG, jen z budoucnosti a s veselejšími barvičkami

• 28.9.2010  14:37
    Život Davida Galea (2003)

Film dobře zpracovaný, ale celé mi to přišlo příliš předvídatelné a proto i Vám doporučuji text distributora brát s velkou rezervou.

• 8.8.2010  22:23
    Uvaříme, uvidíme… (video film) (2009)

Originální vtipy, nápadité, plné holek... divím se že to má tak nízké hodnocení, ale co s Váma ČSFD kuřbuřti :D

• 23.4.2010  00:42
    Bitch Slap (2009)

Od chvíle kdy si hlavní hrdinka proti všem mým očekáváním nesvlékla své hořící šaty to už za moc nestálo... ale jinak to bylo super! Akční komedie s kráskami a hrdiny z Herkulese a Xeny jako doplńujícími hvězdami.

• 9.1.2010  13:32
    Velký maturitní mejdan (video film) (2008)

Jako vždycky u těchto komedií... nula vtipných vtipů, spousta holek co neumí hrát, ale jsou podívatelné... oproti ostatním je tu ale míň hnusu a nevkusností

• 9.11.2009  13:44
    Korporace (2003)

Poměrně neucelený pohled na korporace, které díky globalizaci získávají na síle a tím (podle tohoto dokumentu) dělají dost zla. Podobných děl už bylo k vidění dost, ale že se Fanta vyráběla pro nacisty pro mě byla nová informace.

• 8.5.2009  12:53
    Postal (2007)

První Uweho film který se podobal herní předloze a byl dokonce i zábavný.

• 2.2.2009  21:48
    Mrtvý vesmír (video film) (2008)

Ač jde dějově spíše o intro, tak doporučuju napřed dohrát hru - je příjemné poznávat ve filmu místa, kde jste "byli". Film bez hry je čistě průměrný.

• 5.10.2008  12:54
    Smetánka (TV seriál) (2008)

Seriál pro holky alá Gilmorova děvčata nebo Gossip Girl

• 14.9.2007  20:57
    Xena (TV seriál) (1995)

V celku nešpatně využitých 6*22*0,67 hodin. Seriál o spřízněnosti duší a dobách kdy záleželo na hrdinství a lásce. Za absolutní vrchol dokonalosti považuji dva muzikálové díly a velmi si cením komiky v dílech s hostujícími "hvězdami" jako Ted Raimi, Kevin Smith, Alexandra Tydings a především král zlodějů Bruce Campbell. Slabších dílů bylo dost, ale rád bych si někdy pustil i sedmou sérii...

• 21.7.2007  21:09
    Tupac: Vzkříšení (2003)

Rapper, který se proslavil tím, že umřel.. alespoň u mě.

• 18.7.2007  17:56
    Jesus Camp (2006)

Amerika je fanatická - to víme, ale nezdá se vám, že tenhle dokument to podává jednostranně?

• 16.7.2007  20:06
    Alien Apocalypse (TV film) (2005)

Nízkorozpočtové komediální sci-fi o patriotismu a lidské soudržnosti... k dokonalosti daleko, ale vyjít to před dvaceti lety, tak je z toho dnes kult

• 8.7.2007  17:59
    Armáda temnot (1992)

Hey, she-bitch, let´s go!

• 7.7.2007  19:34
    Velkej biják (2007)

Viděl jsem všechny parodované filmy a scénky (kromě posledního supermana), kolem všech zde parodovaných děl byla mohutná reklama (vyjma Click a Nacha - Božího válečníka), všechny v mých očích byly docela naprd (s vyjímkou Click).. ergo u tohohle jsem se bavil. Je to parodie, takže kdo neviděl původní filmy, tak nebude chápat. *** a půl, tak jsem to zaokrouhlil nahoru.

• 6.3.2007  19:45
    Scrubs (TV seriál) (2001)

První serií se věci rozjíždí. Druhá je spíše o vztazích. Třetí je mix vtipů, vztahů a života. Čtvrtá je jako slabší třetí. Pátá série na kvalitě ubírá, protože nesmysly přešly z myšlenek hlavní postavy do reálného života.. Jedinečný seriál. Perfektně volená hudba doplňující dané dění - Eels, Colin Hay, John Cale, U2, Ted´s Band..

• 11.2.2007  13:13
    Trainspotting (1996)

Většina nejlepších filmů překračuje dvouhodinovou stopáž a i tak mají co říct. Trainspotting je jen slepení "vtípků", které májí problém ukočírovat svých 94 minut.

• 24.1.2007  22:49
    Karcoolka (2005)

Animací tento film příliš neosloví, ale oproti ostatním současným dílkům (Auta, Za plotem) má Karcoolka zajímavější pointu a není tak moc cliché.

• 27.10.2006  17:05
    Osvícení (1980)

Film mi přišel velmi nestrašidelný, zdlouhavý až nudný a chaotický.. Nicholson mi přišel až příliš "divadelně" šílený - tj. ač se šíleně pohyboval a choval, tak to stále vypadalo jen jako hra a ne jako šílenost.. Za shlédnutí film stojí především proto, že je tolikrát přeparodován.

• 3.10.2006  22:42
    Ultraviolet (2006)

Velké klišé připomínající mix reklamy na kosmetiku a trailerů na pc hry. Sem tam zajímavý sci-fi nápad, ale Milla měla před natáčením možná trošku zlepšit bříško a jakákoliv náhodná opice měla napsat lepší scénář. Trošku to dokonce připomínalo Equilibrium

• 17.9.2006  19:02
    Obávaný bojovník (2006)

Koncepcí mi to připomínalo animovaná Auta, ale s menším počtem klišé.

• 26.7.2006  23:34
    Clerks 2: Muži za pultem (2006)

Dokonalost. Nepamatuju komedii u které bych se tolik hlasitě smál.

• 15.6.2006  22:23
    Walker, Texas Ranger (TV seriál) (1993)

Hvězdička pro Chucka Norise za to, že dokáže dělit nulou a dvakrát napočítal do nekonečna. Seriál je hodně hloupý.

• 29.5.2006  21:24
    Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál) (1969)

Monty Python filmy se mi velmi líbí, protože je v nich "to nejlepší" z jejich humoru. Seriál mě nezaujal.

• 21.4.2006  22:47
    Důkaz (2005)

Od filmu z prostředí vědy by se dalo očekávat několik věcí, nad kterými by se měl divák zamyslet. To se ale nestalo a tak šlo spíše o romantický film se skvělými hereckými výkony a s matematiky chvilkami.

• 26.3.2006  22:23
    Putování tučňáků (2005)

Krásné záběry krajiny. Všemi lidskými city hrající životy tučňáků. Poučnost.. tak proč tři hvězdičky? Protože to bylo ne moc záživné, ne moc poučné, ne moc inteligentní komentáře... a hlavně jsem se nedočkal ledního medvěda :) btw kdyby se tak množili i lidi, tak se asi nechám sežrat, abych nemusel chodit 200 km se rozmnožit a pak půl roku mrznout a nežrat

<< předchozí 1 2