Pomalost vyprávění (pauzy v hovorech, prostřihy na věci co moc s dějem nesouvisí) ze seriálu dělají originál. Ve čtvrté sérii už mi ale přišel příliš pomalý na úkor zajímavého děje...
Film s kvalitním zpracováním, ale na poslední hvězdičku mi tam chybělo nějaké zajímavé duševní/morální obohacení diváka; hovory o bohu a víře mi přišly jako pěst na oko.
Něco jako když ve škole měl někdo referát na knihu, kterou nečetl, jenom stáhl obsah díla z netu a pak odvyprávěl. Film to není špatný, ale příliš rychle odhrkaný a přesto spousta částí chybí.
Od chvíle kdy si hlavní hrdinka proti všem mým očekáváním nesvlékla své hořící šaty to už za moc nestálo... ale jinak to bylo super! Akční komedie s kráskami a hrdiny z Herkulese a Xeny jako doplńujícími hvězdami.
Jako vždycky u těchto komedií... nula vtipných vtipů, spousta holek co neumí hrát, ale jsou podívatelné... oproti ostatním je tu ale míň hnusu a nevkusností
Poměrně neucelený pohled na korporace, které díky globalizaci získávají na síle a tím (podle tohoto dokumentu) dělají dost zla. Podobných děl už bylo k vidění dost, ale že se Fanta vyráběla pro nacisty pro mě byla nová informace.
V celku nešpatně využitých 6*22*0,67 hodin. Seriál o spřízněnosti duší a dobách kdy záleželo na hrdinství a lásce. Za absolutní vrchol dokonalosti považuji dva muzikálové díly a velmi si cením komiky v dílech s hostujícími "hvězdami" jako Ted Raimi, Kevin Smith, Alexandra Tydings a především král zlodějů Bruce Campbell. Slabších dílů bylo dost, ale rád bych si někdy pustil i sedmou sérii...
Viděl jsem všechny parodované filmy a scénky (kromě posledního supermana), kolem všech zde parodovaných děl byla mohutná reklama (vyjma Click a Nacha - Božího válečníka), všechny v mých očích byly docela naprd (s vyjímkou Click).. ergo u tohohle jsem se bavil. Je to parodie, takže kdo neviděl původní filmy, tak nebude chápat. *** a půl, tak jsem to zaokrouhlil nahoru.
První serií se věci rozjíždí. Druhá je spíše o vztazích. Třetí je mix vtipů, vztahů a života. Čtvrtá je jako slabší třetí. Pátá série na kvalitě ubírá, protože nesmysly přešly z myšlenek hlavní postavy do reálného života.. Jedinečný seriál. Perfektně volená hudba doplňující dané dění - Eels, Colin Hay, John Cale, U2, Ted´s Band..
Většina nejlepších filmů překračuje dvouhodinovou stopáž a i tak mají co říct. Trainspotting je jen slepení "vtípků", které májí problém ukočírovat svých 94 minut.
Film mi přišel velmi nestrašidelný, zdlouhavý až nudný a chaotický.. Nicholson mi přišel až příliš "divadelně" šílený - tj. ač se šíleně pohyboval a choval, tak to stále vypadalo jen jako hra a ne jako šílenost.. Za shlédnutí film stojí především proto, že je tolikrát přeparodován.
Velké klišé připomínající mix reklamy na kosmetiku a trailerů na pc hry. Sem tam zajímavý sci-fi nápad, ale Milla měla před natáčením možná trošku zlepšit bříško a jakákoliv náhodná opice měla napsat lepší scénář. Trošku to dokonce připomínalo Equilibrium
Od filmu z prostředí vědy by se dalo očekávat několik věcí, nad kterými by se měl divák zamyslet. To se ale nestalo a tak šlo spíše o romantický film se skvělými hereckými výkony a s matematiky chvilkami.
Krásné záběry krajiny. Všemi lidskými city hrající životy tučňáků. Poučnost.. tak proč tři hvězdičky? Protože to bylo ne moc záživné, ne moc poučné, ne moc inteligentní komentáře... a hlavně jsem se nedočkal ledního medvěda :) btw kdyby se tak množili i lidi, tak se asi nechám sežrat, abych nemusel chodit 200 km se rozmnožit a pak půl roku mrznout a nežrat
Perníkový táta (TV seriál) (2008)
21 gramů (2003)
Svět podle Garpa (1982)
Útěk k legiím (TV pořad) (2005)
Fake and gay
Andromeda (TV seriál) (2000)
Něco jako SG, jen z budoucnosti a s veselejšími barvičkami
Život Davida Galea (2003)
Film dobře zpracovaný, ale celé mi to přišlo příliš předvídatelné a proto i Vám doporučuji text distributora brát s velkou rezervou.
Uvaříme, uvidíme… (video film) (2009)
Originální vtipy, nápadité, plné holek... divím se že to má tak nízké hodnocení, ale co s Váma ČSFD kuřbuřti :D
Bitch Slap (2009)
Velký maturitní mejdan (video film) (2008)
Korporace (2003)
Postal (2007)
První Uweho film který se podobal herní předloze a byl dokonce i zábavný.
Mrtvý vesmír (video film) (2008)
Ač jde dějově spíše o intro, tak doporučuju napřed dohrát hru - je příjemné poznávat ve filmu místa, kde jste "byli". Film bez hry je čistě průměrný.
Smetánka (TV seriál) (2008)
Seriál pro holky alá Gilmorova děvčata nebo Gossip Girl
Xena (TV seriál) (1995)
Tupac: Vzkříšení (2003)
Rapper, který se proslavil tím, že umřel.. alespoň u mě.
Jesus Camp (2006)
Amerika je fanatická - to víme, ale nezdá se vám, že tenhle dokument to podává jednostranně?
Alien Apocalypse (TV film) (2005)
Nízkorozpočtové komediální sci-fi o patriotismu a lidské soudržnosti... k dokonalosti daleko, ale vyjít to před dvaceti lety, tak je z toho dnes kult
Armáda temnot (1992)
Hey, she-bitch, let´s go!
Velkej biják (2007)
Scrubs (TV seriál) (2001)
Trainspotting (1996)
Karcoolka (2005)
Animací tento film příliš neosloví, ale oproti ostatním současným dílkům (Auta, Za plotem) má Karcoolka zajímavější pointu a není tak moc cliché.
Osvícení (1980)
Ultraviolet (2006)
Obávaný bojovník (2006)
Koncepcí mi to připomínalo animovaná Auta, ale s menším počtem klišé.
Clerks 2: Muži za pultem (2006)
Dokonalost. Nepamatuju komedii u které bych se tolik hlasitě smál.
Walker, Texas Ranger (TV seriál) (1993)
Hvězdička pro Chucka Norise za to, že dokáže dělit nulou a dvakrát napočítal do nekonečna. Seriál je hodně hloupý.
Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál) (1969)
Monty Python filmy se mi velmi líbí, protože je v nich "to nejlepší" z jejich humoru. Seriál mě nezaujal.
Důkaz (2005)
Putování tučňáků (2005)