Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Hráči se smrtí

Hráči se smrtí (1990)

Skvělý thriller, na který se dá dívat hvězdné obsazení a napínavý obsah filmu který fakt perfektně zaujme.

Tváří v tvář

Tváří v tvář (1997)

Velmi napínavé drama s hvězdným obsazením Johna Travolty a Nicolase Cage s dobrou zápletkou napínavým obsahem filmu a šťastným koncem.

Kdopak to mluví

Kdopak to mluví (1989)

Film hvězdně obsazený hlavně hercem Johnem Travoltou zaručuje pobavení a kvalitní podívánou na velké úrovni, který je skvělý pro celou rodinu.

Ledové ostří

Ledové ostří (1992)

Tento film, mě velmi zaujal hlavně krásným krasobruslením, láskou která se mezi oběma rozvíjí, proměnlivými hádkami, žárlivostí a snahou dosáhnout vrcholu čili vyhrát zlatou medaili. Se šťastným koncem dvou zamilovaných.

Velký grand

Velký grand (2003)

Tento film z prostředí vězení a z druhé strany z prostředí vysloužilých nebo nemocných koní, kam přijíždí nenapravitelný trestanec, aby si snadněji odpykal zbytek trestu. Přes problémy hlavně ze strany rvaček a problémech se synem si zamiluje koně jménem Velký Grant kterého pomalu uzdraví ze špatného stavu a udělá z něj jedničku v závodech parkuru. Tento film mě oslovil a ráda si ho v době volna pustím.

Titanic

Titanic (1997)

Moc hezký ale také smutný, tragický konec jedné nenaplněné lásky a plno utonulých a zmrzlých lidí po ztroskotání neluxusnější a největší lodi na světě se skvělým Leonardem DiCapriem. Když chci vidět kvalitní film a trochu si pobrečet tak si ho vždy ráda pustím. Výkon herců je velmi dokonalý.