Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (7)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Perfektní! Byla jsem hodně zvědavá jaké to bude, protože jsem na tento seriál slyšela velmi dobré hodnocení a bylo to skoro až nad očekávání. Výborné prostředí, děj, hudba, obsazení, kostýmy... Bylo by asi trochu náročné se na to dívat na celé znovu (možná i trochu nudné, protože už víte, co čekat), ale když zpětně vidím některé části, skvěle do sebe všechno zapadá. Páni scénaristi, pan režisér a pan autor odvedli velmi dobrou práci! Škoda jen, že na další sérii budeme muset ještě dlouho čekat. --- Po druhé sérii jsem byla trošku zklamaná, jelikož jsem si přečetla i knihy. Nicméně, 2. díl tištěné verze Písně ledu a ohně se mi taky líbil míň než první, takže vzůru ke třetí řadě!

Přátelé

Přátelé (1994)

Snad nejpopulárnější seriál všech dob. Autoři museli být géniové! Výhodou je, že je tak dlouhý, že když ho dokoukáte, můžete se dívat od začátku a skoro si to nepamatujete ;-). Navíc na to má i kvalitu. Herecké výkony jsou perfektní, dobrá hudba i zápletky... 6 z 5*

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Stále je to jeden z mých nejoblíbenější seriálů, ale nadšení postupem času odpadá. 8 sérií už je prostě moc, hrdinové zestárli, nápady došly. Podívám se ráda, ale už nebudu napjatě čekat na to, až se objeví nový díl.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Vynikající seriál z prostředí IT. Nečekala bych, že se o "ajťácích" dá napsat takové zábavné dílo. Škoda, že asi ve druhé sérii vypustili šéfa, ale jeho syn mu celkem dobře konkuruje, co se vtipnosti týče. (nejlepší bylo, jak si na ruku vytetoval helikoptéru :D) Mimochodem: Zkoušeli jste to vypnout a znovu zapnout?

Futurama

Futurama (1999)

Absolutně vynikající seriál geniálního Matta Groeinga. Určitě lepší než Simpsonovi. Promakané od začátku do konce, od konce do začátu. Šestá série je stejně zábavná jako první. Jak to jen všechno dokázali udělat? Na závěr snad jen polibte Benderův lesklej kovovej zadek :-D.

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Dobrá podívaná. Časem bohužel ztrácí svou vtipnost, protože vtípky jsou trochu předvídatelné. Nicméně stále se u toho člověk dobře baví, pokud se na to tedy nedívá 2 hodiny v kuse ;-).

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

Nikdy bych to nebyla bývala řekla, ale tenhle seriál mě baví. Nejdřív mi to přišlo jako pěkná ptákovina, ale když jsem to začala sledovat, uvědomila jsem si, že postavy jsou i přes svou někdy nesmyslnou komičnost celkem sympatické, a že je to vlastně dost zábavné. Jediné, co mi trochu vadí, ale co tam asi má být, je až moc čitelné morální poučení, ale to se dá skousnout. ;-)