Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (405)

plakát

Vlci na hranicích (2020) 

Vlky mám v pyči, ale natáčelo se to u nás! Je tam všechno, Milan z hospody, Smolíčkův táta jako starosta i to místo, kde jsme roky pěstovali trávu.

plakát

Řeholnice (2017) (seriál) 

Ukázkový příklad toho, jak se vám může projekt dramaturgicky rozsypat jako domeček z karet v podstatě po druhém díle. Zhruba od poloviny čiré divácké utrpení, kdy dokument začne naprosto nekoncepčně skákat z místa na místo aniž by věděl co chce. Chybí sjednocující ústřední linie, kterou asi mělo být pátrání dvou seniorek, které ale za celou dobu vůbec na nic nepřijdou a to je na 7 hodin zatracená nuda. Ty drobky které dokument předhazuje, tu chvíli řešíme vraždu, kde máme tucet podezřelých (většinou mrtvých), tu znásilnění, kde máme tucet zneužitých (většinou mrtvých), tu zase zajedem do prohnilých baltimorských struktur nebo tam mrdnem osobní rodinné medailonky zúčastněných, kteří jsou stejně už většinou mrtví. Nekoncepční amatérská nuda, která těží že silného tématu, ale doplácí na otřesné režijní vedení.

plakát

Pán tygrů (2020) (seriál) 

Redneck's Parade.

plakát

Cheerleading (2020) (seriál) 

Šestihodinová přehlídka převážně černých texaských bukvic nejrůznějšího ražení a vypracovaných prdelek na jinak plochých anorektických puberťačkách, který mě z nějakýho důvodu vůbec nerajcovaly. Asi nejzajímavější je ta sociální bublina, kterou si tahle banda ufňukánků kolem sebe dokáže vystavět uvnitř jedné tělocvičny, aniž by si uvědomovala, že to vlastně nikoho nezajímá. Kdyby dělali gymnastiku, můžou vyhrát třeba olympiádu, takhle teda Daytona, orgasmus, cheers, ende, běž smažit hamburgery vole.

plakát

K oblakům vzhlížíme (2014) 

Moje babička by o Radíkovi řekla, že je dobrohloupý, ale když chceš v tý severočeský džungli někam patřit potřebuješ prostě auto a holku i když auto je Escort a holka je kráva. Tuning, kozy, ohňostroj, repeat. Paleček.