Reklama

Reklama

Pán tygrů

(seriál)
  • USA Tiger King: Murder, Mayhem and Madness
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o chovu velkých koček a jeho podivném podsvětí obývaném výstředními postavami, které prostě musíte vidět. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (159)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Dokument o partě teplých vidláků a jejich ZOO s tygry, natažený na neúnosnou délku. Dokoukal jsem to, jen protože bylo na samém začátku prozrazeno, že ten vrchní vidlák skončí ve vězení, a přál jsem si vidět, jak trpí. Ač jsem velmi milý a mírumilovný člověk, po celých šest hodin jsem mu přál, aby ho některý z jeho tygrů rozsápal na cucky, což se bohužel nestalo. Obsah dokumentu není nezajímavý, ale kdyby se vybralo "best of" do 90timinutového filmu, bylo by to mnohem lepší. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Těžkej a s každou další epizodou stále nechutnější bizár. Skutečná buranská reality show, roztažená do pěti šílených let, ve které nakonec prohráli všichni hlavní aktéři svou lidskost (jestli ji vůbec kdy měli). Rozumím, proč se rychle pozornost tvůrců přesunula na tyhle lidské karikatury a kreatury, ale v pozdější fázi jsem si přál, aby se tak moc nezapomínalo na ty ubohé, nádherné, majestátní tygry a další zvířata, které z toho všeho vycházejí jako největší oběti. Americký sen v reálu. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Malo ísť o dokument o zvieratách, predovšetkým o tigroch, chovaných v zajatí. Ako vyzerá zákulisie niektorých amerických ZOO zameraných na čo najbližší kontakt s divokými zvieratami. Zvrhlo sa to na reality show, kde sa nedá nikomu veriť, kde nikto nemá čistý štít, kde často hrozí zdravotný úraz a kde absolútne nikomu nejde o blaho zvierat. Hlavnou hviezdou je Joe Exotic. Gay majúci dvoch manželov, fanúšik zbraní, majiteľ úspešnej množírny, kandidát na prezidenta a predovšetkým sebestredný milovník samého seba, ktorý neodmietne žiadnu príležitosť otvoriť držku pred kamerou. Naňho sa nabalí parta bezdomovcov, bývalých kriminálníkov, patalogických klamárov, nelegálných obchodníkov, feťákov, hetero gayov, platonických ochráncov zvierat, sexuálnych sektárov...mám pokračovať? A príde tu na objednávku vraždy u ktorej by som naozaj nechcel byť porotcom. Americký sen v plnej kráse. Celú dobu si hovoríte, či ide o umelo vytvorenú reality show, alebo každý kto na kameru ukáže ksicht je naozaj taký neskutočný debil a zároveň podrazák, ktorý nepremýšľa ďalej než na koniec vety. ()

purekritik 

všechny recenze uživatele

Co maj společnýho latentní heterosexual na perníku, polygamní homosexual s mulletem, jednorukej hermafrodit a beznohej provozní? Kdo z nich si říká Joe Exotic? Vystřelí si někdo omylem během natáčení mozek z hlavy? Jak do toho zapadají tygři se slony, PETA, práskající panenka Chucky, FBI, nebo třeba samozvaná ochránkyně šelem, která zašla tak daleko, že je nakrmila vlasním manželem? Tohle a mnoho, mnoho dalšího se dozvíte v jedinečném příběhu, kterej napsal sám život a kterej se vyborne podarilo zachytit dokumentaristům z Netfixu. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem se k tomu dostal až teď, ale i tak je to neskutečný bizár. Člověk by na první pohled řekl, že Joe je jediný špatný, ale nakonec ani jeden z těch chovatelů není bez poskvrny a každý je něčím zkažený. Zatím jsem to neviděl celé, ale i tak se tam dějí šílené věci. Holt Amerika no... Nakonec se to celkem vyhrotí. Joea všichni zradí a on skončí ve vězení. Je to šílené.. Nejhorší je, že to nakonec nejvíc odnesou ta nevinná zvířata, která slouží pouze k vydělávání peněz. "Carole zabila svého muže." ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Ve skutečnosti se v žádném videoklipu nejedná o vlastní hudbu od Joe Exotic. Jedná se o předělávky písní vancouverské kapely The Clinton Johnson Band. (Kuzmik)

Související novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (více)

Pokračování Pána tygrů oficiálně potvrzeno

Pokračování Pána tygrů oficiálně potvrzeno

23.09.2021

Poté, co streamovací služba Netflix na jaře loňského roku vydala Pána tygrů, dokumentární minisérii o výstředních chovatelích kočkovitých šelem, kteří se pro svou vášeň a obživu nebojí porušit… (více)

Nicolas Cage opouští roli Joa Exotica

Nicolas Cage opouští roli Joa Exotica

14.07.2021

Když na jaře loňského roku vypustil Netflix do světa dokumentární minisérii Pán tygrů o excentrických chovatelích kočkovitých šelem, zaznamenal s ní obří úspěch díky dramaticky bohaté „true crime“… (více)

Reklama

Reklama