Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Fantasy

Recenze (23)

plakát

Dark (2017) (seriál) 

Probůh ale tedy tak tohle už ne, prosím..! Kdyby se vynechaly scény, kdy na sebe postavy bez jakékoliv mimiky čumí a nic se neděje, měl by tenhle seriál stěží jednu řadu a stihlo by se to stejně všechno - tedy nic. Protože ať se na to koukám z kolika chci stran, tak přesně to se za ty 3 série událo - nic. Nedává to smysl. Navíc výše zmiňovaná absence mimiky snad u všech postav působí opravdu nepřirozeně a vyvolává ve mně silné nutkání praštit do monitoru přes všechny světy a časy, které za ním jsou.

plakát

Slunovrat (2019) odpad!

Myslím, že sračka s WTF efektem se dá natočit v kratší stopáži.

plakát

Napospas osudu (2014) odpad!

Abych se držel v duchu filmu: za co, ach Bože za co... Kriste pane už nikdy více. Za tohle bude Cage prohlášen svatým,protože tohle... To ne.

plakát

Assassin’s Creed (2016) odpad!

Tupá hloupost bez děje, bez akce a se špatným soundtrackem. Škoda slov.

plakát

Tichý experiment (2014) odpad!

Kamera: 0, Hudba: -2, Nápad: Chybí, Zpracování: Škoda slov. Pejsek a kočička vaří dort. Kousek Paranormal activity, kousek Hrůzy v Connecticutu...nechybí nám tam něco? Tak uděláme takový pelmel všeho, co nás napadne, lidi mají rádi pelmely...mňo a ono ne.

plakát

Černobylské deníky (2012) odpad!

Tvůrcům bych doporučil zobnout pár jódových tabletek...

plakát

Sabotáž (2014) odpad!

Předvídatelný, nezajímavý, bez nápadu a amatérsky zpracovaný kus čehosi, co nejde ani nazvat filmem.

plakát

13 hříchů (2014) odpad!

Božemůůůj, tohle nééé.... (Ano, stejně intelektuální komentář jako kvalitní film). Takže to shrnu: Myšlenka dobrá, ztvárnění nula, herecké výkony ... byly vlastně nějaké? Klišé střídá nelogičnost, předvídatelnost je až komická a když jsme u té komedie - občas jsem nevěděl, jestli se dívám na thriller/horor či scary movie. Opravdu a zcela vážně - toto a horor? Nebo thriller? Boha jeho..

plakát

Fontána (2006) odpad!

Lidi by neměli hulit....a psát scénáře k filmu v tomhle stavu. I když tady na csfd v poslední době platí, že čím víc k nepochopení tím lepší hodnocení.

plakát

Symptom Pandorum (2009) 

Vykrádačka Aliena, neumělé efekty ála devadesátá léta, děj o ničem. Hvězdička je za tílko Antje Traue.