Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (43)

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) 

Choreografie a OST velice dobré, zbytek nestojí ani za řeč, raději. Ale v Kině fajn zážitek.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Neskutečné plytký film, čitelný už od začátku a navíc s pro mě neskutečně nesympatickým Dakotou Goyou. Tolik klišé v jednom filmu, to se jen tak nevidí, ale to se tak nějak od mainsteamu asi očekává, nebo očekávat má. XY minut jsem čekal na ten zvrat, kdy do té doby všechno krásně klape, ale pak se to podělá, a říkal si za kolik vteřin se tento zvrat vyřeší, jsou to tak tři minuty no, nevím přesně a koukat znovu na tento film mě nedonutí ani Evageline Lilly, která by se měla držet držet od plátna na hony daleko. Každopádně efekty jsou parádní, je to přesně ten film, na který se oplatí jít do kina a když vylezete řeknete si: "Ale jo, tak dalo se to nooo."

plakát

Nová holka (2011) (seriál) 

Povedený seriálek, na který však ale u mne přijde řada, až když není na co jiného kouknout a není čas na film...Nicméně daleko více by mu slušela jiná hlavní představitelka, která se mi tam vůbec nelíbí a to její pitvoření ,nebo co to vlastně je, mi občas leze i na nervy. Nicméně pánové(jako vždy :D) to zachraňují a dodávají seriálu takový zvláštní, těžko definovatelný šmrnc, víc než vtipně tento seriál působí tak nějak mile a spíš než záchvaty smíchu u vás vyloudí takový ten lehký úsměv, nicméně mnohdy dlouhotrvající...Hannah Simone je potom třešničkou na dortu :P

plakát

V cizí kůži (2011) 

Povedená komedie, kterou táhnou svým charismatem hlavní představitelé, na můj vkus příliš dlouhá stopáž, ale naštěstí její velkou část na scéně figuruje Olivia, na kterou bych vydržel koukat klidně i déle. Takže každý si tam určitě najde to svoje...za mě spokojenost :)

plakát

Drive (2011) 

Vše podstatné tu bylo řečeno a já se mohu pod to maximálně podepsat, stejně mi ani nic jiného nezbývá, poněvadž se mi slov stejně nedostává, citím se uhranut, ale tak nějak krásně...ještě nikdy jsem nebyl filmem takto učarován, pro mne jednoznačně film roku!

plakát

Auta 2 (2011) 

Nejslabší animák, co jsem za poslední dobu viděl a to ho patrně ještě zachraňuje (u animáků klasicky vynikající) český dabing. Ale úplná nuda to není, zasložený tři hvězdy :)

plakát

Sucker Punch (2011) 

HELL YEAH! To co jsem od filmu očekával, to jsem od něj dostal a kdybych ho viděl v kině nebo aspoň na pořádný bedně, určitě by mě dostal ještě daleko víc. Děj je vymyšlen tak, aby se do něj dala dokonale napasovat neuvěřitelně neuvěřitelná akce a už proto jej nejde označit za stupidní nebo co se tu tak různě objevuje...Každej film holt putuje na plátna s jiným poslaním a poseltstvím. Z mého pohledu ho tento film splnil na jedničku, jediný, co bych mu trošku vytkl je absence nějaké té taneční scénky, na kterou bych mile rád koukl, páč hlavní představitelka měla dosti značný potenciál dostat můj jazyk z úst a rozproudit krev do různých částí těla :P...3 a půl zvězdičky

plakát

Dilema (2011) 

patrně nejlepší dvě hvězdy, jaké jsem kdy udělil, ale je to prostě děsně dlouhý na to kolik se tam toho děje, navíc by nebyl vůbec problém tak půhodinku vypustit a trošku to našlapat, a ani to není úplně tak moc vtipný, přitom herecký potenciál to mělo veliký. A těch pár scén, které jsou vynikající, se v tom filmu totálně utopilo....

plakát

Jsem číslo čtyři (2011) 

Nenechte se oklamat trailerem, ten je mnohem lepší než film, který pak ve výsledku není níčím jiným než zprzněným Jumperem lehce šmrncnutým Twilightem. Říkáte si, to by mohlo fungovat, ne? A opravdu NE. Neskutečně nudná nuda.