Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 2

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (199)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Mám podozrenie, že Favreau nemal čas, tak k Vaughnovi obsadili Jamesa. A světe div se, ono to funguje. Chémia, lidi, o to tu ide. A nedorozumenia. Chudák Vince; keď náhodou chvíľu netrpí fyzicky, dostáva nakladačku psychickú, aby nakoniec dostal opäť po hube. Záverečná intervention + celá Tatumova postava, tie sú na celom filme asi najzábavnejšie a aj pre nich odpúšťam Howardovi tých niekoľko zbytočných, či nedotiahnutých postáv (Latifah) a motívov (výročie svatby, celá tá vec s prácou). Ťažko pohodová bromance za 3 a pol hviezdy ()

Radush 

všechny recenze uživatele

Ovlivněna zdejším hodnocením + po zjištění, že námětem je už tak ohrané téma, jsem nějak podvědomě očekávala nudu největší, ale tak to nebylo. Slabé momenty střídaly vtipné sekvence, takže vcelku (vezmu-li v potaz, že Vince Vaughn není rozhodně můj herecký favorit a o Kevinu Jamesovi radši pomlčím) jsem se pobavila. Co se týče ženského obsazení - Jennifer Connelly bude skvělá vždy a všude a Winona Ryder skvěle zahrála herečku :) Sice mě mrzí, že režisér mé milované Čisté duše poslední dobou míří do močůvky filmové tvorby.. ale uklidňuje mě, že Dilema nepatří mezi to nejhorší. ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Snad poprvé, co mě obecné hodnocení zde na ČSFD zklamalo (NAŠTĚSTÍ!). Film totiž naprosto úžasný. Celkem jednoduchý příběh, který se v průběhu výpravy nijak zjevně nerozvíjí, nicméně v podaní herecké dvojice Vince a Kevina v hlavních rolích a jejich skvělé vzájemné chemie, jsem se bavil náramně. Pohodová atmosféra a závěr naprosto peckovní. Jeden z takových těch flmů ze života, který vám prostě vykouzlí úsměv na tváři. :) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Mám tak trochu dilema. Na jednu stranu je tu rvačka Tatuma s Vaughnem, která zaručeně pobaví + zajímavé téma, protože se tohle může stát každému. Jenomže je to tak šíleně roztahané a ukecané, že to zazdí většinu potenciálu. Kromě toho nevím jak se to stalo, ale Winona Ryder mi leze s každou svou novější rolí na nervy víc a víc a to jsem ji prosím kdysi měla ráda. Pominu-li ty trapné rozpačité dialogy, je to celkem slušná jednorázovka, nic víc nic míň. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dlho som si hovoril, á sakra ako som počas tej korony pribral. Našťastie ma z depresie vytiahol Kevin James, pretože oproti nemu je aj hroch len sušienka. Jediný rozdiel je, že na hrocha ešte neušili sako. Inak ho ako komika mám rád a rovnako tak, vlastne ešte viac, Vinca Vaughna. Lenže scenár im neposkytol príliš veľa úsmevných situácií, Jamesovi v podstate žiadne. Dobrý nápad s neverou nie je vyvinutý ani do silnejšej drámy (čo sme ani nečakali) ani do extra komédie (a to sme už tak nejak očakávali), takže najvtipnejšie momenty paradoxne prišli vtedy, keď sa tam sporadicky objavil Channing Tatum. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Na spoločnej večeri ponúkol producent Brian Grazer réžiu filmu Ronovi Howardovi už v období, keď natáčal Anjelov a démonov (2009). (ash99)
  • Jennifer Garner byla obsazena do role ve filmu, projektu ale odřekla a místo ní přišla Jennifer Connelly. (ČSFD)

Reklama

Reklama