Reklama

Reklama

VOD (1)

Z dalekého vesmíru přichází na planetu Zemi devět mimozemských bytostí. Jsou poslední svého druhu a snaží se zde ukrýt před nepřáteli, kteří zničili jejich domovskou planetu, a pod dohledem svých ochránců tady mají dospět. John Smith je dospívající kluk, který se snaží být nenápadný a součástí kolektivu. Na útěku před nepřátelskými mimozemšťany je nucen neustále měnit místo svého pobytu. Tři už byli zlikvidováni a John je nyní na řadě, protože on je číslo 4. Už se ale nechce stěhovat dál, v malém městě v Ohiu, kde se naposledy usadili, našel prvního kamaráda, ale hlavně lásku půvabné spolužačky. Nebezpečí se však blíží a John bude muset čelit největší hrozbě svého života a ochránit nejen sebe, ale i své blízké. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (762)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSME POSLEDNÍ SVÉHO DRUHU. TŘI Z NÁS UŽ JSOU PRYČ... MRTVÍ. LOVÍ NÁS JEDNOHO PO DRUHÉM, PO POŘÁDKU. VÍM, ŽE JSEM DALŠÍ NA ŘADĚ. JSEM ČÍSLO ČTYŘI“...... /// Daniel je borec, kterýmu se při romantickým večeru rozsvítí noha. Důležitý není, že je mimozemská zrůda, ale fakt, že ČÍSLO 3 JE MRTVÝ! Z Daniela se musí stát John a zmizet. Nejlepší by bylo, stát se neviditelným. No jo, ale řekněte to ženským! A ke všemu se v něm probudilo ,,dědictví“ – tedy schopnosti. Právě včas! Kryplové už jsou na cestě!... Žánrová rozpolcenost a scénáristická vykrádačka všeho, kde se jen trochu trochu objevují mladí lidé, hrdinové se schopnostmi a příšery. (K dokonalosti chybělo jen to, aby se (kdokoliv) proměnil v letadlo a nabral cestující.) ANO, SCÉNÁŘ JE OZDOBOU FILMU. (Když už by to mohlo bejt zajímavý a ONA mu v intimní chvilce řekne: ,,Můžeš mi to ukázat“ – tak debil začne svítit!) Malé děti se budou bát a dospělí budou znechuceni. Teenegerská stupidita, která svoji obludnost naštěstí předvede až v závěru, a která potěší milovníky CGI efektů, psů a ty, kteří nesnáší fotbalové stadiony. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem číslo 5 (slovy: pět). 2.) Jsem fanda filmů Jumper nebo třeba Percy Jackson. A taky těch, ve kterých se chodí na střední. 3.) Můj pes bejval zelená ještěrka. 4.) Jsem sběratel filmů z produkce Michaela Baye. 5.) Nebudu číst stejnojmennou knihu od Pittacuse Lore. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

SCI-FI? V žádném případě! Jediné sci-fi co tam bylo, tak to byl ten modrý kámen. Rozhodně 60 minut z filmu probíhalo jako romantická láska dvou studentů na střední škole okořeněná mírnou šikanou. Občas se na pár sekund objevili LEBKOUNI. Ke konci se vše zvrtlo v roztomilou bajku. Objevili se draci, drakopsíček a princezna číslo 6. Film hodnotím pouze jako teenagerovskou romantiku za 50%. Hele, nezdá se Vám, že ten hlavní hrdina Alex Pettyfer, má nějak velkou hlavu? :-) ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Líbivý kompilát poskládaný z prověřených prvků. Je tu něco ze Supermana, něco z X-Menů, něco z Beverly Hills 90210 něco s Akt X, ale originálního ani co by se za nehet vešlo. Téměř tři čtvrtiny filmu se nic moc nestane, jen hlavnímu Kenovi občas svítí ruce, občas na někoho bafnou poněkud vybledlí Sithové po lobotomii, a střední škola si žije obvyklým filmovým životem pečlivě dbajíc na dodržování všech klišé, které se během let v dané kategorii nastřádaly. Až na "Šestku", která má skvělý nástup, je i ta bitva v závěru taková uhlazená a tradiční, včetně obvyklých rádoby vtipných poznámek, včetně toho, že pejsek přežije, Ken a Barbína si slíbí lásku až na věky a při velkém loučení se naznačí vztahy do dalšího případného dílu. Protože co by to bylo za hit, kdyby si nemyslel na minimálně tři pokračování, že? ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná teen zhovadilost, snažící se být novým Stmíváním, pro kterou je Carusa škoda...a stejně tak i Olyphanta. Je to skrz naskrz laciná lapačka na puberťáky, u které doufám, že se z ní nevyklube další "sága" - jeden takový humus bohatě stačí. P.S.: Alex Pettyfer je dřevo "lautnerovských" rozměrů. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Alfred Gough, Miles Millar, Marti Noxon | Hudba: Trevor Rabin | Produkcia: Michael Bay, Steven Spielberg, Chris Bender, J.C. Spink / DreamWorks, Touchstone Pictures | Rozpočet: 60 miliónov $| Tržby: 144,492,830 $ || Nádherne umelý film, kde je vynikajúce miešanie žánrov, nečakane rozprúdená akcia, šablonovitá farebnosť dobrej a zlej strany, ne úplne predvídateľný scenár. V celku povedané, dosť kompaktné dielo, ktoré dáva do kapsy tochtoročných kolegov, ako np Green Lantern. Značka aspoň zdajúcej sa kvality je aj parta producentov. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (12)

  • Kedže všetci z rasy Mogadorianov merajú 210 cm, herci mali obuté špeciálne topánky Kangool, ktoré ich zvýšili o 18 cm a dodali im osobité držanie tela. (Very_kuul)
  • Podobně jako ve filmu Pán prstenů (elfština) i v tomto snímku se objeví vymyšlený jazyk - mogadoriánština. Údajně jeho podobu hodně ovlivnily angličtina, stará latina a slovanské jazyky. Herci před spuštěním natáčení dostali zvukové nahrávky, aby se mohli mogadoriánštinu naučit. [Zdroj: Svět filmu] (Krouťák)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

Sharlto Copley: Od devíti ke čtyřem

19.04.2010

Stačila hlavní role v úspěšné a na Oscara nominované sci-fi District 9 a z neznámého Jihoafričana je v Hollywoodu žádané zboží. Uvidíme jej jako člena A-Teamu a pak jej čeká spolupráce se Stevenem… (více)

Reklama

Reklama