Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (8)

Všemocný

Všemocný (2011)

Bradley Cooper je herec, který dokáže ztvárnit mnoho tváří, ať už hraje komickou roli či chudáka, je prostě geniální. Dějová linie je kvalitní, plná překvapení a nečekaných problémů (pouliční gauner, vlivný papaláš či nedostatek drogy). Už jen myšlenka napsat dílo o chudákovi, ze kterého se díky droze stane vlivný občan, je famózní. Mně se tento příběh líbí natolik, že bych tento film označil jako jeden z nejlepších, co jsem doposud viděl.

Warrior

Warrior (2011)

Děj mi přišel někdy lehce trpký a zamotaný, ale jinak super film. Jsem fanda bojových sportů a oproti některým filmům, kde se snaží o super-mega záběry, které mi často přijdou spíše komické, je tento film opravdu velmi dobrý. Ohodnotil jsem to maximálním počtem, jelikož (jak je psané výše) neznám lepší film ze světa bojového umění a především MMA, což je poslední léta opravdovým hitem.

Šéfové na zabití

Šéfové na zabití (2011)

Tato komedie mě opravdu pobavila a to hlavně scéna, kdy se "křečík" přefetoval..

Skyfall

Skyfall (2012)

Charisma, které Daniel Craig bezesporu má, se k bondovkám prostě hodí. Už si nedokážu představit, že by hrál agenta 007 někdo jiný. Propracovaný děj plný akčních scén je pro mne to pravé gusto. Za mě určitě pět hvězd.

Po krk v extázi

Po krk v extázi (2004)

Zajímavý film, který zaujme svým nekompromisním dějem. Jaké problémy mohou nastat v nelegální činnosti? Podívejte se na tento film, který vás vtáhne do světa překupníků drog. Hlavní roli si v tomto filmu vystřihl Daniel Craig a dle mého, si postavu překupníka drog zahrál výborně.