Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Komedie

Poslední recenze (31)

plakát

Hledání nekonečna (2022) 

Vtipne jak se hlupaci snazi prezentovat vesmir 😃 Divim se, ze jim to kazdej porad zere 😃 Co je to horizont udalosti? Proste obycejna obezna draha.. co je to cerna dira? Proste hmotna koule castic.. mozna i tekuta, ale proste koule... Neni to zadna brana do jineho vesmiru... Tady vedci ze sebe delaji intelektualy ale maji iq max 70... Jedine se byli schopni neco naucit, ale nemaji ani tuseni o tom, jak nad temito tematy premyslet 😉 Nez vsechny hvezdy vyhasnou, vytvorime vlastni... Zas tak tezke to neni 😉 A pokud z cerne diry neunikne ani svetlo, tak co jsou proudy rentgenoveho zareni primo ze stredu "diry"? Hlupaci prezentuji vedu hlupakum... Berou granty a nemuzou rict, ze nic nevi, tak prichazi s blbostma, kterym stejne nikdo nerozumi.. teda skoro nikdo 😉

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) odpad!

Nezvladnute tema a premrstena politická korektnost... Jane je na jine "planete" a dela jako by to byla normalka a snazi se trapne hlaskovat.. Cely film je plny trapnych hlasek a ja si rikam, kam ten svet kinematografie speje? Marvel byl trapny od black panthera ale drzel se zajetych stereotypu, ktere i kdyz byly obcas trapne, tak byly trapne fakt jen obcas.. tato nova faze mcu je trapna od zacatku do konce... Filmy na sebe nenavazuji, nic neprinasi... Jen podivanou pro casual divaky a matadori co jsou u marvelu od zacatku a maji krapet soudnosti? Marvel je hazi pres palubu... Jde slepejemi amazonu a ja si rikam, jestli ma stale cenu to dal sledovat... Premrstena des a hruza... Vizual krasny, ale k cemu to, kdyz dej a namet celkovy je trapas? Svet filmu skoncil... Ps: nejhorsi film co jsem kdy videl.. chudaci herci ze se k tomu fiasku upsali ----------- bylo tam vsechno, buzeranti, lezby, trapne sceny, decka atd atd... naprosto prehnane jak se ve filmu objevuje politika ;-) Tohle marvel hodne prehnal a prestrelil a prohral na plne care ;-)

plakát

Blade Runner (1982) odpad!

Jednim slovem NUDA... Vice slovy? OK: Dialogy? Trapne..  Kamera? Trapna.. Dej? Nepochopitelny a trapny Hrani si na budoucnost? K smichu :-D Herecke vykony? Tam nejake byly? Je jasne videt, ze ten film je stary az beda a do budoucnosti nepatri.. nechapu lidi, kteri jsou z nej odvareni, jelikoz tam fakt nic neni.. Je to umyslne protahovane a dalo by se to smrsknout do 10minutoveho videa..  Je to mozna tim, ze jsem narocny divak a nevidel jsem ten film v dobe, kdy vysel, ale az s ohlednutim zpet s tim, co ted mam v hlave a je to naprosta katastrofa ;-) ------- Co se tyka vizualnich efektu, tak je videt, ze plasty a nebo sadrose dost frceli.. Chapu, ze nebyla pocitacova technika, ale takovy StarWars, ktery je o dost starsi a v urcitych ohledech je taktez k smichu, tak oproti tomuhle, to je skutecna filmarina, ktera si zaslouzi alepson zlatou malinu.. Tohle si zaslouzi tak par facek vsem, kteri se na teto hruzostrasne nude podileli ;-) Jdu se podivat na dalsi dil, snad se filmari pochlapili a v moderni dobe vytvorili alespon neco, co ma hlavu a patu ;-)

Poslední hodnocení (361)

Krotitelé duchů: Odkaz (2021)

03.10.2022

Thor: Láska jako hrom (2022)

odpad! 17.09.2022

Poslední souboj (2021)

13.03.2022

The Haunting - Záhadné sídlo Bly (2020) (série) (S02)

11.07.2021

Blade Runner (1982)

odpad! 03.07.2021

Jumanji: Další level (2019)

13.09.2020

Sedm životů (2008)

12.09.2020

Po zániku Země (2013)

12.09.2020

Hitch: Lék pro moderního muže (2005)

12.09.2020

Reklama