Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Přání Ježíškovi (2021) 

Moc prosím jako přání Ježíškovi příští rok jako dárek originální českou romantickou komedii a ne remake už tak dobrého remaku noc plná zázraků.

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Jedním dechem jsem zhlédnul všech šest dílů a mé srdce plesalo a jásalo.Kvalita se nesnížila a proto i tato řada X patří mezi kultovní perlu na kterou je radost se dívat a né jen jednou.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Kapitální Békovina jedině co o něm můžu říct že všechno dobře dopadlo...tři nudné hodiny mého drahoceného života přišlo vniveč.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Musel jsem se na to kouknout nebo přetrpět ještě jednou.Pořád to je tak přeslazené až s toho bolí zuby ale dá se na to koukat určitě víc než na předešlé díly téhle sladké filmové série .

plakát

Milagros (1999) (seriál) odpad!

Původně jsem chtěl tomuto seriálu dát aspoň jedu hvězdičku za to že se na něj z oblibou koukala moje babička... nakonec jsem nemohl už jen proto že jsem byl pokaždé donucen sní u toho sedět a nechat si vymývat mozek .

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) odpad!

Raději oslepnu a ohluchnu než se znovu vidět znovu tu kapitální békovinu celou pořádnou akci bych shrnul do 2 minut at žije trailer!!! :-(

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Rychle a zběsile 5 celkem zklamání z pohledu automobilového fanouška a prvotní myšlenky série. Když se to bere jako akční střílečka ve které jde o to, kdo má větší svaly, splní to účel. Ale s automobilovým závoděním to už vcelku nemělo nic společného ale i tak hodnotím kladně.

plakát

Já jsem Harry Potter (2010) 

Tak si pořád říkám jestli Radcliffe nepotká stejný osud jako Mark Hamill ale doufejme že humor neopustí a dokáže že není hercem jen jedné postavy.