Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Zumbovy božské dezerty (2016) (pořad) 

Každý večer jsem poctivě mrkla na jeden díl.. někdy i na dva. Nemohla jsem se od toho doslova odtrhnout a po nocích chodila užírat sušenky :-D Gigi mi taky lezla na nervy, ale jinak bylo opravdu na co koukat. Pořady o vaření mě moc neberou, ale toto byl jiný kalibr.

plakát

Ruská panenka (2019) (seriál) 

Dala jsem to za dva dny a pecka.. skvělej seriál.. nemůžu říct křivého slova. Orange Is the new Black miluju a postavu Nicky taky, takže mi chování Nadii naprosto vyhovovalo a i mě to potěšilo, že je vlastně Nicky tak podobná

plakát

Dobré místo (2016) (seriál) 

Jak jsem to pořád ignorovala a nechtěla se na to podívat, že to bude blbost, tak ve finále jsem zkoukla celé dvě série asi za tři dny a netrpělivě čekám na další.

plakát

Santa Clarita Diet (2017) (seriál) 

Po prvním dílu jsem myslela, že na to nemám "koule", ale nakonec jsem to překonala a když Sheila zrovna někoho pojídá, tak se holt chvilku nekoukám. Je to hodně povedený seriál.

plakát

Grace a Frankie (2015) (seriál) 

Tento seriál je pro mě příjemným překvapením. Hlavní představitelky jsou úžasné a moc mě baví :-)

plakát

Zase máme plný dům (2016) (seriál) 

Jsem si říkala, že křísení starých věcí většinou stojí za prd a první díl jsem si pustila čistě ze zvědavosti. Hm, už na tom ujíždím po večerech asi týden a mám docela problém to vypnout a jít spát. Myslím, že pokračování je moc povedený a osobně se mi to snad líbí víc, než seriál původní.

plakát

Devious Maids (2013) (seriál) 

Druhou a třetí sérii jsem dala během jednoho týdne a počítám hodiny do začátku čtverky :-) Moc povedený a napínavý seriál a za mě tedy o level výš, než Desperate Housewives.

plakát

Svátek matek (2016) 

Nemůžu si pomoct, ale vůbec se mi to nelíbilo. Děj byl velmi předvídatelný a spíš jsem se nudila. Hlavní hrdinové mi přišli nevýrazní, nebyli mi ničím sympatičtí a bylo mi celkem jedno, jak to s nimi dopadne. Za mě je tento film veliké zklamání..