Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Alone in the Wilderness

Alone in the Wilderness (2004)

Toto je absolutně to nejlepší, co jsem kdy viděl. Nehodnotím film, ale ztvárnění mých snů, relaxace a životního postoje. Sháním knihu. Tenhle příběh mnou do hloubky hnul a dlouho si o něm nechám zdát (v první osobě samozřejmě)

Ready Player One: Hra začíná

Ready Player One: Hra začíná (2018)

EPIC!!!!!!!!!!!!! Knihu jsem s nadšením četl třikrát a od chvíle, kdy jsem se poprvé dozvěděl o filmovém zpracování, jsem se opravdu nemohl dočkat, takže zkouknutí v kině Cineport v Ostravě pro mě bylo splněným snem a už teď vím, že playera shlédnu ještě mnohokrát. Jak se dalo čekat, děj je oproti knize upravený, ale zase nijak násilně, kostra je zachována a mé hodnocení je 100%.

Pátý element

Pátý element (1997)

Tak tohle je jeden z filmů, které tvořily můj vkus a celkové filmové zaměření. Nebýt pátého elementu, kdo ví, kde bych dneska byl :-)

Já, legenda

Já, legenda (2007)

Zombíci, postapo, smith, pes, vylidněný New York, co víc si přát? Asi nic, vlastní nominace do nejlepší čtyřky postapo můvíz.

V jako Vendeta

V jako Vendeta (2005)

Pokud bych měl hodnotit filmy pouze podle kvality a hloubky proslovů, tenhle kousek je jasný vítěz.

Vodní svět

Vodní svět (1995)

Tak tohle je jeden z filmů, které tvořily můj vkus a celkové filmové zaměření. Nebýt toho, kdo ví, kdo bych dneska byl :-)

Já, robot

Já, robot (2004)

Já rád asimov. Já rád robot. K tomu vynikající Wilda Kovář a úspěch je zaručen.

Iluzionista

Iluzionista (2006)

Tak tomuhle říkám film s finesou! Řadím k filmu next (s kejdžem) na stejnou (vynikající) úroveň.

Princezna Mononoke

Princezna Mononoke (1997)

Výročně jsem shlédl Mononoke znovu a zhodnotil jsem za vhodné zrevidovat svůj komentář. Přesto nevím, co mám vychválit nejdřív. Kulervoucí hudbu? Hluboký a promyšlený příběh? Poselství? Jednoznačně je to nejlepší animovaný film mého života a jeden z nejlepších filmů vůbec.

Posel budoucnosti

Posel budoucnosti (1997)

Já rád postapo, ty rád postapo, my rádi postapo. Tak trochu experimetnální rozložení společnosti budoucna, které se osvědčí lépe? Velmi odlišné oproti knize, ve filmu je děj předlohy dodržen tak na 20%, v podstatě ztěží kostra.