Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Biografie (5)

Tom Hardy (herec / tvůrce / producent)

09.08.2015

„You don't step on stage to eat, you go there to be eaten."Celým jménem Edward Thomas Hardy se narodil 15. září 1977 v Hammersmithu v Londýně v Anglii manželům Edwardovi a Anne Hardyovým jako jediné dítě. Jeho otec byl spisovatel a jeho maminka umělkyně. Než se stal předním britským hercem, byl se svojí výškou 175 centimetrů… (více)

Chris Pratt (herec / producent)

07.08.2015

"Věřím na osud. Mám štěstí. Ale rozhodně jsem nešel do obchodu, abych si koupil los, na který když vyhraju, tak dostanu hlavní roli ve filmu Strážci galaxie."Celým jménem Christopher Michael Pratt se narodil 21. června 1979 ve Virginii v Minnesotě USA. Jako nejmladší ze sourozenců vyrůstal Lake Stevens ve Washingtonu. Po… (více)

Greg Plitt (herec)

29.03.2015

"Žijete jen jeden život. Začíná dnešním dnem, pokračuje zítra a neskončí, dokud nedosáhnete svého cíle. Dokud nepřejdete přes cílovou čáru. S rukou nahoře zdviženou k poctě vítěžství... Žijete pouze jednou. Ale pokud si plníte svoje sny. Tak jednou je dost, přátelé."  Celým jménem George Gregory Plitt Junior se narodil 3.… (více)

Tim Burton (režisér / producent / spisovatel)

07.04.2014

„Jestliže existuje nějaký film, o němž je možné říci, že je namalován jako štětcem, pak je to Ospalá díra. S jistotou náměsíčníka používá Burton filmové prostředky... Před našima očima se prostírá sugestivní snová krajina, až po pozadí oduševnělá jiskřivými vodami, ohnivě žlutými slunci, probleskujícími vatovým mračným… (více)

David Duchovny (herec / režisér / scenárista)

17.02.2013

David Duchovny se narodil 7.srpna 1960. Jeho prostřední jméno je William. Žije v New Yorku, USA. Americký herec a režisér. Jeho ikonické role jsou postavy agenta Foxe Muldera ze seriálu Akta X 1993 – 2001 a notoricky sukničkářský spisovatel Hank Moody ze seriálu CALIFORNICATION, 2007 – současnost. Jeho otec byl novinář a… (více)

Reklama